10 yorum gerekli aktif üye olmak içinBu sayfayı görüntülemek için yeterli izniniz bulunmuyor hatası alıyorum. aktif üye olmam gerektiği söylendi. illa yorum atmam mı gerekiyor ki attım hala aktif üye olamadım yardımcı olurmusunuz
Hile dosyasının ismini değiştir chrome.exe felan koy bide log dosyası vardır belki onları temizle olmassa ts den yardım alkardeşim bişiy daha sorcam. hileyi dün indirdim onay sistemi onayı felan tamam. hileyi açıp oyuna giriyorum fakat sunucu seçiminde iken xlog hatası alıyorum. yani hileyi oyun görüp engelliyor sanırım. nasıl yapabilirim hileyi. zaten sadece kafa hilesini kullancam![]()
1.o kardeşim kelimesini bidaha kullanma 2.toplam 10 yorumun olması lazım bunun neyini anlamadın 3.yardım istiyosan sitenin ts adresine git orda ilgileneceklerdirkardeşim yardım etcekmisin artık. sürekli farklı forumlara mı yorum atmalıyım yoksa aynı foruma 10 tane atmam yeterlimi
Bende rahatlıkla giriyorumBen Rahatlıkla Giriyorum ZenMate Falan'da Kullanmıyorum Kullann Arkadaşlar Giremiyor![]()
Ben Rahatlıkla Giriyorum ZenMate Falan'da Kullanmıyorum Kullann Arkadaşlar Giremiyor![]()