5 Mar 2016 #1 UWyusuf U Üye Katılım 5 Mar 2016 Mesajlar 2 Tepki puanı 0 10 HİZMET YILI Bisgisaydan siteye giremiyorum bu web sayfası kullanılamıyor diyor.Acil yardim edermisinioz tabletten giriyorum
Bisgisaydan siteye giremiyorum bu web sayfası kullanılamıyor diyor.Acil yardim edermisinioz tabletten giriyorum
5 Mar 2016 #2 ÇılgınhackerWT Ç Onaylı Üye Katılım 15 Şub 2016 Mesajlar 58 Tepki puanı 0 Ödüller 7 10 HİZMET YILI Sitede sorun var bi düzeliyor bi gidiyor bende bilmiyorum Oyla 0 Olumsuz oyla
5 Mar 2016 Konuyu başlatan #3 UWyusuf U Üye Katılım 5 Mar 2016 Mesajlar 2 Tepki puanı 0 10 HİZMET YILI ÇılgınhackerWT' Alıntı: Sitede sorun var bi düzeliyor bi gidiyor bende bilmiyorum Genişletmek için tıklayın ... Ag nasil deem bilmiyorum bu hile kapandigindan beri wolfa girmiyorum hergun site acildimi diye bakiyorm site simdi acilmis ama giremiyorum bilgili bi bi baksa Bu web sitesi kullanılmıyor diyor ( err_connection_tımed_out ) Oyla 0 Olumsuz oyla
ÇılgınhackerWT' Alıntı: Sitede sorun var bi düzeliyor bi gidiyor bende bilmiyorum Genişletmek için tıklayın ... Ag nasil deem bilmiyorum bu hile kapandigindan beri wolfa girmiyorum hergun site acildimi diye bakiyorm site simdi acilmis ama giremiyorum bilgili bi bi baksa Bu web sitesi kullanılmıyor diyor ( err_connection_tımed_out )