13 Ağu 2023 #1 kasolor55 Onaylı Üye Katılım 6 Nis 2018 Mesajlar 89 Tepki puanı 6 Ödüller 6 Yaş 27 8 HİZMET YILI Siteye bilgisayardan giremiyorum insan doğrulama sistemini geçemediniz hatası alıyorum halbuki kullanıcı doğrulaması yeşil tikleniyor Post automatically merged: 13 Ağu 2023 sorun kendi kendine düzeldi
Siteye bilgisayardan giremiyorum insan doğrulama sistemini geçemediniz hatası alıyorum halbuki kullanıcı doğrulaması yeşil tikleniyor Post automatically merged: 13 Ağu 2023 sorun kendi kendine düzeldi
Çözüm kingangel 13 Ağu 2023 @kingangel Bu Yöntemi Deneyiniz 1- Kullandınız tarayıcıyı geçmişini sıfırlayınız kısa yol--->chrome://settings/clearBrowserData (farklı tarayıcıda kısayol farklı olabilir.) 2- Windows arama kutusuna bu klasör isimlerini tek tek yazarak bulup içindekilerini siliniz. Sistem gerekli olanları silmeyecektir. Temp >>> Prefetch >>> %TEMP% Bazı windows sürümlerinde arama kutusuna %TEMP% kısayolu yazdığınızda klasör çıkmaya biliyor. Arama kutusuna çalıştır yazınız ve çalıştırı açınız açılan pencereye %TEMP% komutunu yazarak klasörü açabilirsiniz. Bu işlemleri yaptıktan sonra tekrar deneyiniz.
@kingangel Bu Yöntemi Deneyiniz 1- Kullandınız tarayıcıyı geçmişini sıfırlayınız kısa yol--->chrome://settings/clearBrowserData (farklı tarayıcıda kısayol farklı olabilir.) 2- Windows arama kutusuna bu klasör isimlerini tek tek yazarak bulup içindekilerini siliniz. Sistem gerekli olanları silmeyecektir. Temp >>> Prefetch >>> %TEMP% Bazı windows sürümlerinde arama kutusuna %TEMP% kısayolu yazdığınızda klasör çıkmaya biliyor. Arama kutusuna çalıştır yazınız ve çalıştırı açınız açılan pencereye %TEMP% komutunu yazarak klasörü açabilirsiniz. Bu işlemleri yaptıktan sonra tekrar deneyiniz.
13 Ağu 2023 #2 By Legend crazy ☆☆Her oyun bir gün hileyi tadacaktır☆☆ Griffin Premium Katılım 12 Kas 2017 Mesajlar 13,726 Çözümler 240 Tepki puanı 5,133 Ödüller 23 8 HİZMET YILI dostum otomatik şifre doldurma ile giriyorsan ilk önce tiki işaretleyip sonra giriş yapman gerekli dostum Oyla 0 Olumsuz oyla
dostum otomatik şifre doldurma ile giriyorsan ilk önce tiki işaretleyip sonra giriş yapman gerekli dostum
13 Ağu 2023 #3 kingangel Süper Üye Katılım 22 Kas 2021 Mesajlar 1,440 Çözümler 353 Tepki puanı 364 Ödüller 8 4 HİZMET YILI @kingangel Bu Yöntemi Deneyiniz 1- Kullandınız tarayıcıyı geçmişini sıfırlayınız kısa yol--->chrome://settings/clearBrowserData (farklı tarayıcıda kısayol farklı olabilir.) 2- Windows arama kutusuna bu klasör isimlerini tek tek yazarak bulup içindekilerini siliniz. Sistem gerekli olanları silmeyecektir. Temp >>> Prefetch >>> %TEMP% Bazı windows sürümlerinde arama kutusuna %TEMP% kısayolu yazdığınızda klasör çıkmaya biliyor. Arama kutusuna çalıştır yazınız ve çalıştırı açınız açılan pencereye %TEMP% komutunu yazarak klasörü açabilirsiniz. Bu işlemleri yaptıktan sonra tekrar deneyiniz. Oyla 0 Olumsuz oyla Çözüm
@kingangel Bu Yöntemi Deneyiniz 1- Kullandınız tarayıcıyı geçmişini sıfırlayınız kısa yol--->chrome://settings/clearBrowserData (farklı tarayıcıda kısayol farklı olabilir.) 2- Windows arama kutusuna bu klasör isimlerini tek tek yazarak bulup içindekilerini siliniz. Sistem gerekli olanları silmeyecektir. Temp >>> Prefetch >>> %TEMP% Bazı windows sürümlerinde arama kutusuna %TEMP% kısayolu yazdığınızda klasör çıkmaya biliyor. Arama kutusuna çalıştır yazınız ve çalıştırı açınız açılan pencereye %TEMP% komutunu yazarak klasörü açabilirsiniz. Bu işlemleri yaptıktan sonra tekrar deneyiniz.