9 Ağu 2020 #1 aykutunsa Onaylı Üye Katılım 9 Haz 2018 Mesajlar 82 Çözümler 1 Tepki puanı 4 Ödüller 7 8 HİZMET YILI Bilgisayarımdan bu siteye giremiyorum. Plesk diye bir yer çıkıyor. Nasıl çözerim önceden hata veriyordu şimdi site bile yok. Moderatörün son düzenlenenleri: 12 Nis 2022
Bilgisayarımdan bu siteye giremiyorum. Plesk diye bir yer çıkıyor. Nasıl çözerim önceden hata veriyordu şimdi site bile yok.
Çözüm xtragyne1st 9 Ağu 2020 Bu siteyle alakalı bir problem. Kurucularımız çözmek için üzerinde çok uğraşıyorlar, bir daha olmayacağını umuyorum. Sizlik bir şey yok #Kilit
Bu siteyle alakalı bir problem. Kurucularımız çözmek için üzerinde çok uğraşıyorlar, bir daha olmayacağını umuyorum. Sizlik bir şey yok #Kilit
9 Ağu 2020 Yasaklandı #2 cinevar06601 C Banlı Üye Katılım 9 Ağu 2020 Mesajlar 7 Tepki puanı 0 Yaş 30 5 HİZMET YILI sitede bir sorun var kardeşim Oyla 0 Olumsuz oyla
9 Ağu 2020 Moderatör #3 xtragyne1st Несмотря на предателей, я все еще стою. Co - Admin Katılım 18 Tem 2017 Mesajlar 11,973 Çözümler 595 Tepki puanı 6,680 Ödüller 21 8 HİZMET YILI Bu siteyle alakalı bir problem. Kurucularımız çözmek için üzerinde çok uğraşıyorlar, bir daha olmayacağını umuyorum. Sizlik bir şey yok #Kilit Oyla 0 Olumsuz oyla Çözüm
Bu siteyle alakalı bir problem. Kurucularımız çözmek için üzerinde çok uğraşıyorlar, bir daha olmayacağını umuyorum. Sizlik bir şey yok #Kilit