●▬▬۩ Yozgatlı ۩▬▬●
Süper Üye
AynenAynen bildirimler bende de açık fakat bende bildirim alamıyorum.
Onay sistemi sayesinde loadera giriş yapiliyor o olmaz yaniSonra onay sistemi onayı olmadığında bile loaderde chatdan yazabilme gelebilir
AynenAynen bildirimler bende de açık fakat bende bildirim alamıyorum.
biliyorum söyledilerOnay sistemi sayesinde loadera giriş yapiliyor o olmaz yani
Sabahtan beri herkesin söylediği şeyi yazman gerçekten olağanüstü bir zeka.Onay sistemi sayesinde loadera giriş yapiliyor o olmaz yani
Evet 10 tane emoji az hep aynı emoji olmaz yaniAyrica Emoji olayini bende söyledim gelse güzel olur
AnlaşıldıBeyler internetim yok tum sayfalara ayri ayri bakmadim,direk yazdim ozur
Biz sadece türklere değil dünyadaki herkese hitap etmek istediğimizden dolayı hile global dilde yazılıyor. Oda herkesin bilmesi gereken ingilizce. Eğer kullanıcılarımız cahilse bizim yapabilecek bir şeyimiz yok. İlk okul ingilizcesiyle herkes anlayabilir.1- mümkün ancak yapılmayacak gerekli görmüyoruz.
2- emoji takviyesi yapılabilir ilerleyen zamanlarda göreceğiz.
3- imkansız. onay yapmadan kullanıcı adı vb. bilgiler cekilmiyor.
4- fazla bişe anlamadım galiba sitenin adının yazması yada saatin yazması sanırım yapılabilir. leftspace ile görüşünüz.
5- coder arkadaşlarımıza iletmeniz gereken bir soru @LeftSpace @CauS @nader11ndeu
6- Sitemizde bildirim mevcut android - tablet - chrome - ios sistemler için hileler güncellendiğinde bildirim yapıyoruz.
bildirimlere izin verirseniz ki masaüstü bildirimleri gelecektir. android ios ve tablet versionlarımız yakında sizlerle olacak.
Mesela 8.1 de ilk okul değil lise bile anlamaz bende anlamıyorum mesela cahillikle alakası yok Sitenenin çoğunluğu türk saten Yani global dili bi işe yaramz bence bana göreBiz sadece türklere değil dünyadaki herkese hitap etmek istediğimizden dolayı hile global dilde yazılıyor. Oda herkesin bilmesi gereken ingilizce. Eğer kullanıcılarımız cahilse bizim yapabilecek bir şeyimiz yok. İlk okul ingilizcesiyle herkes anlayabilir.
Biz sadece türklere değil dünyadaki herkese hitap etmek istediğimizden dolayı hile global dilde yazılıyor. Oda herkesin bilmesi gereken ingilizce. Eğer kullanıcılarımız cahilse bizim yapabilecek bir şeyimiz yok. İlk okul ingilizcesiyle herkes anlayabilir.
hy hackda loaderde değilOnay Sistemi olmadan olmaz.Sitedeki üyeliğimizi tanımaz.Ama Kayıt Ol bölümü veya Giriş bölümü yapılsa iyi olur.
Loaderde fazla birşey yokki zaten ingilizcesi kötü olanda anlar.
hy hackda loaderde değil
kardeşim 8.1 wolftü varya onu diyoyrum
Bn düşünerek yapıyorum onlar konu açmak için yapıyor aradaki farkÇok Fazla İstek Var Ama Aralarından Bazıları Mantıklı Ve Onay Sistemi Olmadan Siteden Senin Kullanıcı Verilerini Çekemez Çekemediği İçinde Senden Chat Kullanamazsın Kardeşim
Sendense olurÇay kahve ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?