Siteye ve loadere tavsiye

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
●▬▬۩ Yozgatlı ۩▬▬●
Süper Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
1►Loaderde onaylı üye ve üstlerininde isimlerinin rekleri olsun mesela onaylılar sarı süper üyeler mor gibi

2► Memory hackerse ise Emoji takviyesi Daha güzel gözükmesi için olabilir

3►Sonra reklam onayı olmadığında bile loaderde chatdan yazabilme gelebilir

4►Hilelere ınsert yaptığmızda kapattımızda sol üst köşede saatenin yazması devam etmesi

5►Hilelerin Türkçe yazı olması çoğu kardeşimiz ayarlarını yapamaması

6►Hileler güncellendiğinde Veya açıldığında telimize veya pcmize site kapalıyken bile bildirim gelmesi

Flasha kafa atacak kadar çaresizim
Seçkin Üye
8 HİZMET YILI
Ayrica Emoji olayini bende söyledim gelse güzel olur

Flasha kafa atacak kadar çaresizim
Seçkin Üye
8 HİZMET YILI
Beyler internetim yok tum sayfalara ayri ayri bakmadim,direk yazdim ozur

Słyszę, słyszę letni powiew.
Kurucu
Ödüller
25
10 HİZMET YILI
1- mümkün ancak yapılmayacak gerekli görmüyoruz.
2- emoji takviyesi yapılabilir ilerleyen zamanlarda göreceğiz.
3- imkansız. onay yapmadan kullanıcı adı vb. bilgiler cekilmiyor.
4- fazla bişe anlamadım galiba sitenin adının yazması yada saatin yazması sanırım yapılabilir. leftspace ile görüşünüz.
5- coder arkadaşlarımıza iletmeniz gereken bir soru @LeftSpace @CauS @nader11ndeu
6- Sitemizde bildirim mevcut android - tablet - chrome - ios sistemler için hileler güncellendiğinde bildirim yapıyoruz.

6441eb9271.png

bildirimlere izin verirseniz ki masaüstü bildirimleri gelecektir. android ios ve tablet versionlarımız yakında sizlerle olacak.
Biz sadece türklere değil dünyadaki herkese hitap etmek istediğimizden dolayı hile global dilde yazılıyor. Oda herkesin bilmesi gereken ingilizce. Eğer kullanıcılarımız cahilse bizim yapabilecek bir şeyimiz yok. İlk okul ingilizcesiyle herkes anlayabilir.

●▬▬۩ Yozgatlı ۩▬▬●
Süper Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
Biz sadece türklere değil dünyadaki herkese hitap etmek istediğimizden dolayı hile global dilde yazılıyor. Oda herkesin bilmesi gereken ingilizce. Eğer kullanıcılarımız cahilse bizim yapabilecek bir şeyimiz yok. İlk okul ingilizcesiyle herkes anlayabilir.
Mesela 8.1 de ilk okul değil lise bile anlamaz bende anlamıyorum mesela cahillikle alakası yok Sitenenin çoğunluğu türk saten Yani global dili bi işe yaramz bence bana göre

Herkesi öldürüyoruz.Kimini kurşunla, kimini sözle
Banlı Üye
8 HİZMET YILI
Onay Sistemi olmadan olmaz.Sitedeki üyeliğimizi tanımaz.Ama Kayıt Ol bölümü veya Giriş bölümü yapılsa iyi olur.

Herkesi öldürüyoruz.Kimini kurşunla, kimini sözle
Banlı Üye
8 HİZMET YILI
Onay Sistemi olmadan olmaz.Sitedeki üyeliğimizi tanımaz.Ama Kayıt Ol bölümü veya Giriş bölümü yapılsa iyi olur.

Loaderde fazla birşey yokki zaten ingilizcesi kötü olanda anlar.

●▬▬۩ Yozgatlı ۩▬▬●
Süper Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI

Loaderde fazla birşey yokki zaten ingilizcesi kötü olanda anlar.
hy hackda loaderde değil :D

Isse Kun
Emektar Üye
Ödüller
15
Sosyal
9 HİZMET YILI
Çok Fazla İstek Var Ama Aralarından Bazıları Mantıklı Ve Onay Sistemi Olmadan Siteden Senin Kullanıcı Verilerini Çekemez Çekemediği İçinde Senden Chat Kullanamazsın Kardeşim

│RED│
Seçkin Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
3►Sonra onay sistemi onayı olmadığında bile loaderde chatdan yazabilme gelebilir

Boyle Bisey Yapmaları gerekirse onay sistemi kalkması gerek cünkü onay sistemi kullanıcıyı tesbit ediyor

●▬▬۩ Yozgatlı ۩▬▬●
Süper Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
Çok Fazla İstek Var Ama Aralarından Bazıları Mantıklı Ve Onay Sistemi Olmadan Siteden Senin Kullanıcı Verilerini Çekemez Çekemediği İçinde Senden Chat Kullanamazsın Kardeşim
Bn düşünerek yapıyorum onlar konu açmak için yapıyor aradaki fark :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...