Siteye virüs diyenler hakkında ne düşünüyorsunuz?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Efsane Üye
Ödüller
10
7 HİZMET YILI
yıllardır kullanıyorum daha bir sıkıntı görmedim

☆☆Her oyun bir gün hileyi tadacaktır☆☆
Griffin Premium
Ödüller
23
8 HİZMET YILI
dostlar yani bizde yıllardır bu sitedeyiz ve bu zamana kadar her türlü çeşit çeşit hile kullandım ve hiç birinden de kötü amaçlı bir yazılım görmedim
memoryhackers , milyonlarca kişiye hitap eden bir site hilenin yanı sıra teknik destek ve başka konularda yardım almak içinde bu siteyi kullanan arkadaşlar var
yani kullanıcılarına her yönde destek veren bir site

meyve veren ağaç her zaman taşlanırmış

Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
uzun zamandır kullanıyorum güvenilir site

Moderatörün son düzenlenenleri:
Onaylı Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
yani 4 yıldır üyeyim ancak herhangi bir şey gelmedi başıma gayet güvenli bence

Süper Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
Bir çok oyun hilesi tarzı ürünlerde her zaman virus vardır gibi görünür fakat değildir. Kendini windows'a veya başka bir yere sakladığı için, yaptığı işlemleri virus olarak algılıyor.

Uzman Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
virus sadece kendilerine falan bulasiyor herhalde nedense bizde bir sey yok xd

Banlı Üye
Ödüller
5
8 HİZMET YILI
3. parti yazılımların sonuçlarda virüs olarak gözükmesi normal bunu bilmeyen zihniyet taratsın baksın bir tane coinminervs program var mı? Senelerdir buradayım TR de ekeiksiz bütün forumların hilelerinde alttan kazım yapan, gizli gizli reklam vesaire izletip para kazanan forumlar varken bu sitede böyle bir şeye rastlamadım.

Seçkin Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
Dostum daha öncesinde de bu konu hakkında post açıldığını hatırlıyorum ve içerisinde bilgisayarına çeşitli yollardan zarar veren ya da mining, kontrol gibi işlevleri gerçekleştirebilecek dosyalar paylaştıklarını düşünmüyorum ama diğer bir yandan bunların olup olmadığı hakkında her ne kadar da iyi antivirus yazılımlarını kullanıyor olursan ol, günümüz çağında gelişen internet ve teknoloji dolayısıyla her şey'i farklı dosyalar üzerinden veya dolayısıyla yapmak çok kolay olduğundan dolayı gerçekten net bir bilgiye sahip olmak söz konusu dahi olamaz.

Banlı Üye
Ödüller
5
8 HİZMET YILI
Dostum daha öncesinde de bu konu hakkında post açıldığını hatırlıyorum ve içerisinde bilgisayarına çeşitli yollardan zarar veren ya da mining, kontrol gibi işlevleri gerçekleştirebilecek dosyalar paylaştıklarını düşünmüyorum ama diğer bir yandan bunların olup olmadığı hakkında her ne kadar da iyi antivirus yazılımlarını kullanıyor olursan ol, gerçekten net bir bilgiye sahip olmak söz konusu dahi olamaz.
Ne kullanıyorsan at virüstotale aynı zamanda görev yöneticisinden hile açtığında sistemi izlersen absürd bir durum olmadığı ortada

Seçkin Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
Dostum gerçekten tek bir düşünceye bağlı kalarak yorum yapmanı doğru bulmadığım gibi bu konular hakkında kaliteli ve derin bir araştırma arayışına girmen gerektiğini düşünüyorum.
Demek istediğim yapsalar bile anlayamazsın
Umarım bilgilendirme konusunda yardımcı olabilmişimdir.
İyi forumlar dilerim

Gülen İnsan
Süper Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
2 senedir indiriyom bu siteden bi sorunla karşılaşmadı mşuana kadar emin olablirsin

Onaylı Üye
4 HİZMET YILI
Sağlam gereksiz düşünce beya :D

Onaylı Üye
Ödüller
4
4 HİZMET YILI
virüs diyenler aga kb de sizin 3 kuruşluk ekran kartınıza gözümüzü diktik o yüzden indirmemekle serbestsiinz

Seçkin Üye
Ödüller
3
Sosyal
4 HİZMET YILI
Bu forumu seviyorum knk içlerinde kötü birilerinin olduğunu düşünmüyorum gerçekten güzel bi topluluk
virüs diyenler aga kb de sizin 3 kuruşluk ekran kartınıza gözümüzü diktik o yüzden indirmemekle serbestsiinz
yapma 6000 tl bayıldım

Uzman Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
yılların sitesi aga boşa konuşuyorlar bence

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...