Siteye yeni hileler eklenmeli ve hilelerin mevcut üye grubu üst seviyeye yükseltilmeli

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Her oyun MEMORY HACKERSI tadacaktır
Onaylı Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
Selam Memory, herhangi bir sorun mu var? Bilmiyorum ama eskisi kadar canlılık yok. Hileler gitmiş. Geri düzeltilecek mi? En çok EzPUBGM'ı özledik. 2 yıl kullandım, hiç ban yememiştim. Sonlara doğru artık fixlendi diye kaç aydır yok yani Memory'de eski canlılık yok. Sadece LoL üzerine odaklı ilerliyor. Eski Memory gibi olalım, hileleri sıradan üye yapmayalım. Yorum atan, konu açan olsun. Canlılık artar, hileler eklensin. Mesela EzPUBGM keşke eski hâlindeki gibi olsa ban atmayan. Onu yapmanız çok iyi olur, sıradan üye 1. üyeden değil, 2. üyeden olsun ve hileyi kullanmak için 2 hafta üye kalması lazım gibi şeyler yaparsanız çok iyi olur, saygılar :)

Moderatörün son düzenlenenleri:
Discord alpexe
Uzman Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
Bence normal confirmed member mesajı

Onaylı Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
brawlhalla combo bot görmeyi baya isterdim

Kötü olan yerler değildir kardeşim, insanlardır.
Süper Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
emredersin orosbu çocuğu

Seçkin Üye
Ödüller
8
Sosyal
8 HİZMET YILI
Hilelerin artması güzel mantıklı fikir hocam yine yeni hileler çıkıyor fakat güncel oyunlara vesaire daha eski olan ve oynanan oyunların bazılarında hile hala bulunmamakta burada yapımcılara da hak veriyorum neden zor bir iş ve emek gerektiriyor bizim yaptığımız sadece yazıp istemek

Rabbit
Banlı Üye
2 HİZMET YILI
yani bence modlar bununiçin en yiisini bilicektir çokda kurcalamaamk lazım değil mi

Üye
2 HİZMET YILI
valla artmasın kanka ya spam atmıyorum alakalı konulara yorum atmaya çalışıyorum hala ulaşamadım :D

Radiant Legit Player
Uzman Üye
Ödüller
1
2 HİZMET YILI
Yukseltilmesi her turlu daha iyi seckin uyeden baslarsa hileler site hem daha aktif olur

Onaylı Üye
2 HİZMET YILI
ben spam atmıyorum ama atanları raporluyoruz zaten. artması biraz kötü olabilir bence onun yerine adam confirmed olacak diyelim bir mod mesajlarda spam var mı diye kontrol etse nasıl olur?

Onaylı Üye
2 HİZMET YILI
yeni gelen oyunlara hile bulunursa mükemmel olur onun dışında seviye yükseltilmesi mantıklı ama umarım ben bundan etkilenmem zamanla

“İstikbal Göklerdedir “
Uzman Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
kurucu babalarımız gereğini yapar diye ümit ediyorum

Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
la 7 yıllık üyeyim ben onaylı değilmisim baksana :D

şaka mı buğğğ

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...