Sıvı soğutma parçaları fazla geldi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Uzman Üye
Ödüller
4
4 HİZMET YILI
Beyler hazır sistem sipariş etmiştim soğutma olarak cooler master master liquid ML120L V2 RGB sıvı sogutmasini eklettim sisteme montajlamışlar fakat kutunun içinde ekstra malzemeler var bunları montajlamam lazımmı ilk defa sıvı sogutma kullaniyorum

Uzman Üye
Ödüller
4
4 HİZMET YILI
Beyler hazır sistem sipariş etmiştim soğutma olarak cooler master master liquid ML120L V2 RGB sıvı sogutmasini eklettim sisteme montajlamışlar fakat kutunun içinde ekstra malzemeler var bunları montajlamam lazımmı ilk defa sıvı sogutma kullaniyorum

Sıvı soğutma sistemleri, CPU'nun daha iyi soğutulmasını sağlayan ve daha sessiz bir çalışma sunan popüler bir seçenektir. Cooler Master MasterLiquid ML120L V2 RGB sıvı soğutma sistemi, yüksek performanslı bir sistemdir ve CPU'nuzu soğutmak için tasarlanmıştır.

Kutunun içindeki ekstra malzemeler, muhtemelen sıvı soğutma sisteminin montajı için gerekli olan vidalar, braketler ve termal macun gibi malzemelerdir. Bu malzemelerin sıvı soğutma sistemiyle birlikte kurulumu önerilir, çünkü bunlar sıvı soğutma sisteminin doğru ve güvenli bir şekilde montajlanmasına yardımcı olur.

Eğer kutunun içindeki malzemeleri takmadan önce sıvı soğutma sistemi kurulduysa, sistem performansı ve soğutma verimliliği için gerekli olan tüm parçaların kurulduğundan emin olmak için malzemelerin takılmasını öneririm. Ancak, sıvı soğutma sisteminin kurulumu genellikle profesyonelce yapılması önerilir, bu nedenle talimatları dikkatlice takip ettiğinizden ve sistemi doğru şekilde monte ettiğinizden emin olun.
Post automatically merged:

dislike atiyorsun bir cevap bile yazmiyorsun . :D?
kanka kasa içerisinde zaten montajı yapılmış kutudan termal macun vs çıkmadı fakat ekstra vidalar vesaire var kurulumu yapılmış

neither false nor fake
Emektar Üye
Ödüller
9
Sosyal
6 HİZMET YILI
Yedek olarak göndermişlerdir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...