Sivilceler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
7 HİZMET YILI
Merhabalar, sivilcelerle biraz başım dertte. Alnımın neredeyse tamamını kaplıyorlar ve benim buna bir çözüm bulmam lazım. Kükürtlü sabun iyi geliyor diye duymuştum ama aslı var mıdır bilmiyorum. Sizin de böyle bir tecrübeniz olmuş ve sonuç almışsanız paylaşabilir misiniz ?

Banlı Üye
7 HİZMET YILI
en yakın sağlık ocağına git aile hekimine görün en iyi tavsiyeyi o verir. koca karı ilaçlarına fazla takılma, en iyisi modern tıp.

Uzman Üye
7 HİZMET YILI
Kardesim ben 20 yaşindayim 13 yasimdan beri sivilcelerle ugrasiyorum. Inan bak milletin dedigi hicbirseyi yapma benim yuzume ne olduysa millet ne dediyse yaptigim için oldu yuzume sülük bile yapıştirdim düsun. Kukurtlu sabun yazmissin oda fayda etmez onuda kullandim yuzunu kurutur bir gun kullanmassan yine çikar sivilce.Neyse devam edeyim. iste herkes ne dediyse yaptim filan yüzum daha cok mahvoldu. en sonda kimseyi dinlemedim oluruna biraktim yapacak birsey yoktu cunku . sonra ben Antalya ya yaz tatiline gittim kardesim tuzlu suya girdim çiktim birde ne göreyim 2 3 gunde sivilcelerim gidiyor daha gecen sene yaşandi bu olay 19 yasimda. bana tuzlu su iyi geldi bu yazda gitmeyi dusunuyorum. sana ne iyi gelir bilmem ama milletin dedigini sakin ama sakin yapma

Banlı Üye
7 HİZMET YILI
Şuan benim yüzümde hiç yok Allahıma şükürler olsun 1 senedir filan her duş aldıktan sonra soğuk suyla yüzümü yıkar gözenekleri kapatırım belki etkili olur sırtımda çıkıyo çok ama oda sıkıntı olmuyor

Onaylı Üye
7 HİZMET YILI
İnternette yazan onca şeyden sonra bende bu sorunu yaşamış kişilere sorayım dedim, her web sitesinde kendine göre "%100 etkili" bir yöntem var. Ve burası da sorumu sorup doğru sonucu bulmak için oldukça iyi bir site ayrıca sorumun saçma sapan olduğunu da düşünmüyorum.

Efsane Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
bro sivilce çıkar bendede çıktı 3 4 tane 3 4 gün arayla hepsi geçti takılma uğraşma büyümesin eğer aylarca geçmeyen türdense cildiyeye git

Süper Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
Yüzüne her şeyi sürme herkesi dinleme benim arkadaşımın yüzünde sivilceler vardı her şeyi sürdü her gün sivilcelerini sıktı ve yüzünde yaralar oluşmaya başladı dikkat et bu konuda(Ben sevilce deneyimimde beyaz sirke kullandım ve şuan yüzümde çok az silivce var) ama beyaz sirke sana gelir mi gelmez mi bilmiyorum.

Üye
7 HİZMET YILI
bro sivilceyi bilmem de siyah noktam çoktu yumurta akını sürdüm üstüne peçete donsun bi kat daha yap aynı şekil üstüne pamuk yardımı ile sür 3 kat yap böyle tek seferde geçti hepsi sivilce içinde iyi olabilir

Onaylı Üye
Ödüller
8
10 HİZMET YILI
kanka ılıca veya kaplıcalara git vıtaminli su sonuçta iyi gelir diye düşünüyorum :p

#DenDersAldıım!!!
Süper Üye
Ödüller
10
9 HİZMET YILI
Cildiyeye git kardeşim burdan tavsiye alarak olmaz.

Üye
7 HİZMET YILI
Eğer gerçekten çok fazla sivilcen varsa cildiyeye git. Büyük ihtimal roaccutane tavsiye edecektir. Ama kullanmadan önce internetten iyice araştır.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...