Onaylı Üye
Merhaba arkadaslar pugb mobilede hileyi açmadan bi sorun olmuyor fakat hileyi açınca ekran siyah oluyor sorun ne olabilir yardımcı olurmusunuz
Sende hileyi yapma ama şöyle bir durum da olabilir hile ram harcattığı için senin ram kaldıramıyordur oyuna hata veriyordur.
Her gün çok oynarsan kasa ısınır ram yorulur.Alakası yok 1 2 gün önce açıp normal bir şekilde oynuyabiliyordum
Her gün çok oynarsan kasa ısınır ram yorulur.
Kardeşim o zaman pugb mobili sil yükle .Kardeş anlamıyorsun herhalde saatlerce bu oyunu oynamıyorum ben günde en fazla 2 3 oyun atarım sonra kapatırım pc yi girersem gece girer 2 3 oyun atar yatarım sonra kasayla alakası yok durumun öncelerden 2 3 4 saat aralıksız oynuyabiliyordum bu oyunu 1 2 gün önce oluyor bu dediğimde bugün girdiğimde normal bir şekilde hileyi açmadan sorun yok hileyi açınca siyah ekran hatası alıyorum çözümü forumda vardı aradım bulamadım konu açtım pc de düşük performanslı bi pc değil senin dediğinin olması imkansız
Sende hileyi yapma ama şöyle bir durum da olabilir hile ram harcattığı için senin ram kaldıramıyordur oyuna hata veriyordur.
Bu hatanın sebebi windows aero nun oyunu açtıktan sonra devre dışı olmasıdır. Aero Etkin olursa bu hatayı almazsınız.
Peki pubg açılınca aeronun devre dışı olmasını nasıl engelersiniz *
Tencent Gaming Buddy e Sağ Tıklayıp Özellikler diyoruz uyumluluk kısmına gelip
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
Bu seçenekte tik varsa kaldırıyoruz ve bilgisayarı yeniden başlatıyoruz.
@Legolassssz
Post automatically merged:
Alakası bile yokyorum atarken konuyu keşke dikkatli okusan ram kullanımı fazladır hata veriyordur diyor sdghjsdgbshdjskd
Güldürdün kardeş
Rica ederim kardeşim belki aynı hatayı alanlar vardır çözümünü yazdım çözmeleri için İyi oyunlar dilerim dostum.
Mümkünse bu konular hakkında bilgisi olmayan arkadaşlar boş yorum yapmasınHala gülüyorum