#SiyahS4ncak Muhabbet Edecekler Gelsin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ultra Üye
9 HİZMET YILI
Beyler tanıyan var tanımayan var ama çoğunlukla herkes tanır beni :)
Burdaki nickim TheVeiL ama herkes #SiyahS4ncak diye biliyorlar beni hem muhabbet edek hem sorularınızı yanıtlayım bazılarını.
kodlama vs. :)

• Konuyu başlatan
  • Yasaklandı
Ultra Üye
9 HİZMET YILI
Tam üstüne bastında tanışıyomuyduk :D

• Konuyu başlatan
  • Yasaklandı
Ultra Üye
9 HİZMET YILI
semih4242' Alıntı:
abi sana sorularım olcak

abi name esp pointerini nasıl buluoruz valla bi türlü bulamadım ya

Ya kardeşim bu kadar basit sorularla gelmeyin xingcode3 suspend ediyon cheat engineyi açıyon name esp value tarat al sana point .d

Seçkin Üye
10 HİZMET YILI
Ben Oyunu Yamadan Sonra Sildim Bir daha Yükledim Oyun Eski Veya Yeni Pointerlere Tepki Vermiyor Nası Düzelte Bilirim ???

• Konuyu başlatan
  • Yasaklandı
Ultra Üye
9 HİZMET YILI
Böyle birşey için video çekmem googlede ararsan çok video var

• Konuyu başlatan
  • Yasaklandı
Ultra Üye
9 HİZMET YILI
secolayabak' Alıntı:
Ben Oyunu Yamadan Sonra Sildim Bir daha Yükledim Oyun Eski Veya Yeni Pointerlere Tepki Vermiyor Nası Düzelte Bilirim ???

valueleri ile dene veya adamlar yeni bir güncelleme yapıp bazı şeylere koruma getirmiştir güncelleme yapmasaydın keşke :)

Seçkin Üye
10 HİZMET YILI
TheVeıL' Alıntı:
secolayabak' Alıntı:

valueleri ile dene veya adamlar yeni bir güncelleme yapıp bazı şeylere koruma getirmiştir güncelleme yapmasaydın keşke :)

Virüs Koruma Dosyaların Bazılarını Silmiş Herhalde Çalışmıyordu Bir Daha Yükledim Bir Sonraki Yamaya Kadar Beklemek Zorunda Mıyım ???

• Konuyu başlatan
  • Yasaklandı
Ultra Üye
9 HİZMET YILI
Konularıma gir bak xingcode3 suspend var veya googleden process hacker yaz gelir

TEST
Süper Üye
Ödüller
11
10 HİZMET YILI
kardesişm benimde bir sorum var

dworda kick ile adamları oyundan atıyoruz ya ben onu uyku modunda yapamadım daha dorusu hiç yapamadım ölüm oyununda felan ama baskaları uyku modunda karsı takım beni attı yani senden istediğim bu kick olayını bana yazı-resim-video artık hangisi kolay gelirse bana anlatırsan sevnirim +4 rep veririm heç sıkıntı değil :D

• Konuyu başlatan
  • Yasaklandı
Ultra Üye
9 HİZMET YILI
Dalgamı geçiyosun ben burda destekmi veriyom sanıyom muhabbet edek dedim adam bana video felan çek diyo git araştır.
name esp nasıl bulunur diyo ben zamanında taklanıyı bulup paylaştım dünyanın en kolay sorusunu soruyo anlatıyom bilmiyo .d
git araştır kardeşim bundan zoru ne. konu kilitlenmesini istiyorum.

Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
Selamün aleyküm, log hatası alıyorum fakat bir türlü çözüm bulamadım pc ye format mı atsam ne yapsam her şeyi denedim fakat yok yani çözümünü bulamadım bi yardımcı olur musunuz?

Onaylı Üye
9 HİZMET YILI
Hilemde wolf slot pointer kullandım eyw yardımların için benide tanırmısın bilmem #NightWish başka forumdan.

Banlı Üye
10 HİZMET YILI
Kardeşim Benim Sana Tek Bi Sorum var :

Ben Bu Photoshop cs6 Tamindirden İndirdim Yaklaşık 3 Saat Sürdü Yüklenmedi Sence Benim Pc Demi Sorun Var Yada Yeniden Başka Bi Siteden Mİ Yüklemeliyim?

Öfke.
Seçkin Üye
9 HİZMET YILI
Kardeş böyle değişik değişik pointerler nerden aklınıza geliyor wolf slot kırma resleme falan ? nasıl buluyonuz

• Konuyu başlatan
  • Yasaklandı
Ultra Üye
9 HİZMET YILI
WhySperMachina' Alıntı:
Kardeş böyle değişik değişik pointerler nerden aklınıza geliyor wolf slot kırma resleme falan ? nasıl buluyonuz

Mantık yürütüyoruz kardeşim mesela transformicede godmode nasıl yapılır düşün bi.
ölmeden önce 0 tarat atladıgın an 1 tarat al sana godmodee mantık sadece

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...