Siyasi ve Dini görüşler hakkında

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Süper Üye
Ödüller
9
7 HİZMET YILI
Biraz önce bugün tarihini baz aralak yazılan postu raporluyordum (herkesin görüşü farklıdır tabi ki saygı duymak lazım görüşlerimden dolayı raporlamadım kurallara aykırıydı.) ama forum kurallarında net şekilde belirtiliyor herhangi bir şekilde siyasi fikir düşünce vb. paylaşımlar yasaktır birileri post açıp da silinirse foruma vatan hayinleri vb. yakıştırmalar hoş olmayacağı için kendi çapımda bilgilendirmek istedim.

Konu kapatılsın yoruma gerek yok ama herkes bilsin forum herhangi bir şeye düşman değil lakin siyasetin her türlüsü kurallar gereği yasak aynı şekilde herhangi bir inancı da yazılarda kullanmak taraflaşmaya ve gereksiz yere tartışmalara sebep olacağı için postlar siliniyor umarım bu post silinmez ama kilitlenir zira bilgi verme amacıyla paylaşıyorum.
iyi forumlar

Onaylı Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
Evet herkes birbirine saygı göstermek zorunda ve bu tür konularda görüş ayrılıkları olucağı için forum veya halka açık alan da tartışılması gereksiz kargaşaya sebep oluyor
İyi forumlar...

Yalanlar insanlığın içindeki en basit kötülüktür
Seçkin Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
bu konudaki görüşünü destekliyorum, iyi forumlar dilerim.

Несмотря на предателей, я все еще стою.
Co - Admin
Ödüller
21
8 HİZMET YILI
Merhabalar,
Öncelikle şunu belirtmek istiyorumki, farklı dine,siyasi görüşe sahip olanların olduğu doğrudur. Burada aile ortamı oluşturmaya çalıştığımız için, o tarz konulara kesinlikle izin vermiyoruz ve siliniyor çünkü bu tarz konular tartışmaya "KESİNLİKLE" açıktır, ve bana göre sonu olmayan tartışmadır. Kötü sonuçlara sebep olucağıda bana göre kesindir. Hiçbir üyemizin ceza almasını istemeyiz. Onun için forumumuzda dini siyasi tartışmalar yasaktır, ve o tarz konular silinir. Umarım gereken hassasiyeti gösterirsiniz #Kilit

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...