Süper Üye
Biraz önce bugün tarihini baz aralak yazılan postu raporluyordum (herkesin görüşü farklıdır tabi ki saygı duymak lazım görüşlerimden dolayı raporlamadım kurallara aykırıydı.) ama forum kurallarında net şekilde belirtiliyor herhangi bir şekilde siyasi fikir düşünce vb. paylaşımlar yasaktır birileri post açıp da silinirse foruma vatan hayinleri vb. yakıştırmalar hoş olmayacağı için kendi çapımda bilgilendirmek istedim.
Konu kapatılsın yoruma gerek yok ama herkes bilsin forum herhangi bir şeye düşman değil lakin siyasetin her türlüsü kurallar gereği yasak aynı şekilde herhangi bir inancı da yazılarda kullanmak taraflaşmaya ve gereksiz yere tartışmalara sebep olacağı için postlar siliniyor umarım bu post silinmez ama kilitlenir zira bilgi verme amacıyla paylaşıyorum.
iyi forumlar
Konu kapatılsın yoruma gerek yok ama herkes bilsin forum herhangi bir şeye düşman değil lakin siyasetin her türlüsü kurallar gereği yasak aynı şekilde herhangi bir inancı da yazılarda kullanmak taraflaşmaya ve gereksiz yere tartışmalara sebep olacağı için postlar siliniyor umarım bu post silinmez ama kilitlenir zira bilgi verme amacıyla paylaşıyorum.
iyi forumlar