Siz olsaniz hangisini seçersiniz

Hangisi

• Jandarma uzman çavuş

• Tsk muvazzaf astsubay

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
☪ NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE ☪
Seçkin Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
Arkadaslar selamlar
Iki tane basvurmus oldugum ilanin ikisinide kazandim secim yapmakta zorlaniyorum hangisi diye yardimci olurmusunuz

Birincisi muvazzaf astsubay tsk
Ikincisi jandarma uzman çavuş

Jandarma daha rahattir diyorlar genel olarak ama tsk da yukselme sansin ve maas konusunda daha iyidir diyorlar cevrenizde yapan bilgisi olan varmidir

zulme karşı mukavemet!
Süper Üye
Ödüller
11
10 HİZMET YILI
İki rütbenin de kendine göre bir hayli zorlayıcı tarafları vardır. Askerlik rahatlık yeri değildir. Soruna gelecek olursak Uzman Çavuşların emir alacağı yer bitmiyor desek yeridir. Ben tercih edecek olsaydım gözümü kırpmadan Astsubaylık seçerdim. Adına hayırlısı olsun kardeşim.

Uzman Üye
Ödüller
6
5 HİZMET YILI
Kendimi bildim bileli tsk'nin içinde büyüdüm 2020den sonra durum nedir bilmiyorum ama +ları eksilerinden fazlaydı zamanında

ރ
Uzman Üye
Ödüller
8
6 HİZMET YILI
TSK bünyesinde subay dışında bütün alt ve ast rütbeler değer görmüyor lakin Jandarma'da Uzman Çavuş'un bile değeri var. Ben olsam TSK yerine Jandarma seçerdim. Uzman Çavuş deyip sallama yükselebilirsin 2 sene görev yapınca 2 sene üniversite bitirince astsubaylığa yükselebiliyorsun.

Ultra Üye
Ödüller
10
Sosyal
9 HİZMET YILI
Jandarma uzman rahattır yerine göre Asayiş rahat oluyor bende başvurdum Gidicez bakalım ankaraya

Seçkin Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
muvazzaf astsubay tsk kesinlikle tabiki, jandarma er den farksız nerde ülke dışı ilk çağrılanlar gereksiz risk

Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
TSK on numaradır hem kendini eğitiyorsun hemde aksiyoncu biriysen on numara

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...