Öncelikle neden ekran kartı alacaksam bu kasayı tercih etmeyeyim? Ssd bence harddisk e göre daha mantıklı bir seçim olacaktır daha ucuz ama aynı zamanda daha yavaş almışken iyi bir şey almak istiyorum tabii uygun fiyataİleride ekran kartı almayı düşünüyorsan bu kasayı almanı tavsiye etmem.Kaldıki düşük bütçeli bir kasada ssd için para vermek saçma olur.Bu fiyata daha sağlam bir işlemcisi bulunan yine 8 gb ramli bir kasa toplanabilir diye düşünüyorum.
Zaten 750 ti ile yaklaşık olarak 2200 tlye yakın bir fiyat vermiş olucaksın.Eğer video render'i v.s ile uğraşmıyorsan 750 ti olan bir sisteme başlangıçta ssd almak saçma olur.Çünkü hdd'nin veremeyeceği bir performansı ekran kartı da veremeyecek.Yani ssd olmadığı için oyunlarda pek bir kaybın olmaz.Ama işlemciyi güçlendirirsen hem daha uzun ömürlü,hemde yapacağın işlemleri daha seri yapabilirsin.İnternettede araştırabilirsin facebook'ta v.s gruplar var oralara bakmanı tavsiye ederim.2-2500 tl arası kasalarda ssd pek tercih edilmiyor.Çünkü o bütçedeki bir kasadaki ekran kartının performansını hdd zaten kat ve kat karşılıyor.Öncelikle neden ekran kartı alacaksam bu kasayı tercih etmeyeyim? Ssd bence harddisk e göre daha mantıklı bir seçim olacaktır daha ucuz ama aynı zamanda daha yavaş almışken iyi bir şey almak istiyorum tabii uygun fiyata
750 ti ı aliexpressden 2. el alacağım(Zaten 750 ti ile yaklaşık olarak 2200 tlye yakın bir fiyat vermiş olucaksın.Eğer video render'i v.s ile uğraşmıyorsan 750 ti olan bir sisteme başlangıçta ssd almak saçma olur.Çünkü hdd'nin veremeyeceği bir performansı ekran kartı da veremeyecek.Yani ssd olmadığı için oyunlarda pek bir kaybın olmaz.Ama işlemciyi güçlendirirsen hem daha uzun ömürlü,hemde yapacağın işlemleri daha seri yapabilirsin.İnternettede araştırabilirsin facebook'ta v.s gruplar var oralara bakmanı tavsiye ederim.2-2500 tl arası kasalarda ssd pek tercih edilmiyor.Çünkü o bütçedeki bir kasadaki ekran kartının performansını hdd zaten kat ve kat karşılıyor.
SSD önemli , SSD sadece rander için önemli değil mesela SSD alırsan emin ol bilgisayarın daha hızlı açılıcak oyunda güncelleme yaparken daha hızlı güncellenicek şimdilik bunları söyliyim , internetten araştırabilirsiniz , " SSD nin Faydaları " yazarak bulabilirsiniz. İyi Forumlar.750 ti ı aliexpressden 2. el alacağım(Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap) yani kasa 2000 tl olacak ve rander ile uğraşıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?