Sizce Alınır Mı? (PC)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Süper Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
Nette dolaşırken karşıma ekran kartsız apu işlemcili toplama bir pc çıktı. Özellikleri güzel gibi ama donanımdan çok anlamadığım için sorayım dedim. Eğer alırsam para biriktirip ekran kartı olarak 750 ti almayı düşünüyorum mantıklı mı? dediğim gibi donanımdan hiç anlamıyorum :D Link :
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap

Seçkin Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
knk 2300 tl den indirime düşmüş bence direk al

RozrecT
Uzman Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
Bu Fiyata Göre Çok İyi Uzun Süre Kullanırsın Alabilirsin

☆☆Her oyun bir gün hileyi tadacaktır☆☆
Griffin Premium
Ödüller
23
8 HİZMET YILI
Butcen kac tl reis bence makul dusunebilirsin ayni paraya masaustu pcde toplayabilirsin ayni fiyata cok pc var kafamda bence basta bi dusun derim

Üye
7 HİZMET YILI
İleride ekran kartı almayı düşünüyorsan bu kasayı almanı tavsiye etmem.Kaldıki düşük bütçeli bir kasada ssd için para vermek saçma olur.Bu fiyata daha sağlam bir işlemcisi bulunan yine 8 gb ramli bir kasa toplanabilir diye düşünüyorum.

Süper Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
İleride ekran kartı almayı düşünüyorsan bu kasayı almanı tavsiye etmem.Kaldıki düşük bütçeli bir kasada ssd için para vermek saçma olur.Bu fiyata daha sağlam bir işlemcisi bulunan yine 8 gb ramli bir kasa toplanabilir diye düşünüyorum.
Öncelikle neden ekran kartı alacaksam bu kasayı tercih etmeyeyim? Ssd bence harddisk e göre daha mantıklı bir seçim olacaktır daha ucuz ama aynı zamanda daha yavaş almışken iyi bir şey almak istiyorum tabii uygun fiyata

Üye
7 HİZMET YILI
Öncelikle neden ekran kartı alacaksam bu kasayı tercih etmeyeyim? Ssd bence harddisk e göre daha mantıklı bir seçim olacaktır daha ucuz ama aynı zamanda daha yavaş almışken iyi bir şey almak istiyorum tabii uygun fiyata
Zaten 750 ti ile yaklaşık olarak 2200 tlye yakın bir fiyat vermiş olucaksın.Eğer video render'i v.s ile uğraşmıyorsan 750 ti olan bir sisteme başlangıçta ssd almak saçma olur.Çünkü hdd'nin veremeyeceği bir performansı ekran kartı da veremeyecek.Yani ssd olmadığı için oyunlarda pek bir kaybın olmaz.Ama işlemciyi güçlendirirsen hem daha uzun ömürlü,hemde yapacağın işlemleri daha seri yapabilirsin.İnternettede araştırabilirsin facebook'ta v.s gruplar var oralara bakmanı tavsiye ederim.2-2500 tl arası kasalarda ssd pek tercih edilmiyor.Çünkü o bütçedeki bir kasadaki ekran kartının performansını hdd zaten kat ve kat karşılıyor.

⚡Süper Güçlerim Var⚡
Süper Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
Alınır ama bana göre ekstra 1 TB HDD almanı tavsiye ederim , sonradanda alabilirsin HDD yi.

Üye
6 HİZMET YILI
alınır bence ama sen yine de biraz daha araştır derim şahsım adına

Süper Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
Zaten 750 ti ile yaklaşık olarak 2200 tlye yakın bir fiyat vermiş olucaksın.Eğer video render'i v.s ile uğraşmıyorsan 750 ti olan bir sisteme başlangıçta ssd almak saçma olur.Çünkü hdd'nin veremeyeceği bir performansı ekran kartı da veremeyecek.Yani ssd olmadığı için oyunlarda pek bir kaybın olmaz.Ama işlemciyi güçlendirirsen hem daha uzun ömürlü,hemde yapacağın işlemleri daha seri yapabilirsin.İnternettede araştırabilirsin facebook'ta v.s gruplar var oralara bakmanı tavsiye ederim.2-2500 tl arası kasalarda ssd pek tercih edilmiyor.Çünkü o bütçedeki bir kasadaki ekran kartının performansını hdd zaten kat ve kat karşılıyor.
750 ti ı aliexpressden 2. el alacağım(
) yani kasa 2000 tl olacak ve rander ile uğraşıyorum

⚡Süper Güçlerim Var⚡
Süper Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
750 ti ı aliexpressden 2. el alacağım(
) yani kasa 2000 tl olacak ve rander ile uğraşıyorum
SSD önemli , SSD sadece rander için önemli değil mesela SSD alırsan emin ol bilgisayarın daha hızlı açılıcak oyunda güncelleme yaparken daha hızlı güncellenicek şimdilik bunları söyliyim , internetten araştırabilirsiniz , " SSD nin Faydaları " yazarak bulabilirsiniz. İyi Forumlar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...