dostum bence fiyatlar düşer eğer düşmezse son çare ülkeyi terketmek..Gerçekten içler acısı bir durum olduğunu düşünüyorum cidden eskisi gibi sahibindende gezip hayal kurmayı bile bıraktım. 100-300K bandında şahinler görüyoruz.. Diyecek birşey bulamıyorum umarım araba fiyatları ve teknolojik aletler bir nebzede ucuzlar ve rahata ereriz hepimiz.
Öyle umut etmeliyiz diyelim pandemi öncesi motorlara bakmıştım hiç unutmuyorum yamaha r250 15-20 arasındaydı honda cbr250 5-15 arasıydı gerçekten inanılmaz şuan 70-100 hondaGerçekten içler acısı bir durum olduğunu düşünüyorum cidden eskisi gibi sahibindende gezip hayal kurmayı bile bıraktım. 100-300K bandında şahinler görüyoruz.. Diyecek birşey bulamıyorum umarım araba fiyatları ve teknolojik aletler bir nebzede ucuzlar ve rahata ereriz hepimiz.
millet ittifakı ötv yi ilk sıfır araçlarda kaldırıcaz diyor ama unutmayın devletin gelir kaynağı vergidir bu devleti sıkıntıyada sokabilir örn: 100.000 araç satılsa araçlar 1M TL lik araçlar olsa en kötü bunların 500.000 TL si ötv dir ama yapılabilir birşey bencede yaparlarGerçekten içler acısı bir durum olduğunu düşünüyorum cidden eskisi gibi sahibindende gezip hayal kurmayı bile bıraktım. 100-300K bandında şahinler görüyoruz.. Diyecek birşey bulamıyorum umarım araba fiyatları ve teknolojik aletler bir nebzede ucuzlar ve rahata ereriz hepimiz.
Yarından sonra ya herşey güzel olucak yada herkes kendini kesecekGerçekten içler acısı bir durum olduğunu düşünüyorum cidden eskisi gibi sahibindende gezip hayal kurmayı bile bıraktım. 100-300K bandında şahinler görüyoruz.. Diyecek birşey bulamıyorum umarım araba fiyatları ve teknolojik aletler bir nebzede ucuzlar ve rahata ereriz hepimiz.
Gerçekten içler acısı bir durum olduğunu düşünüyorum cidden eskisi gibi sahibindende gezip hayal kurmayı bile bıraktım. 100-300K bandında şahinler görüyoruz.. Diyecek birşey bulamıyorum umarım araba fiyatları ve teknolojik aletler bir nebzede ucuzlar ve rahata ereriz hepimiz.
düşer kardeşim düşer malum kişi gitsin paramız geri gelsin ülkeye hemen değil fakat belki yavaş yavaş düşer sancılı bir süreç olacak ama herşey yoluna girecek biz normalde inanılmaz şanslı bir ülkeyiz konumumuzdan dolayı ve jeolojik konumumuzdan dolayı ama neden paramız yok çünkü devlet destek vermiyor bunların hepsi malum kişi gittiğinde düzelecek90 model çürük tofaşa bile 250-300 istiyorlar sence düşer mi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?