Sizce Araba Fiyatları Ucuzlar Mı?

Sizce Araba Fiyatları Ucuzlar Mı?

• Kullanılan toplam oy
    83
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
2
Sosyal
3 HİZMET YILI
Gerçekten içler acısı bir durum olduğunu düşünüyorum cidden eskisi gibi sahibindende gezip hayal kurmayı bile bıraktım. 100-300K bandında şahinler görüyoruz.. Diyecek birşey bulamıyorum umarım araba fiyatları ve teknolojik aletler bir nebzede ucuzlar ve rahata ereriz hepimiz.
dostum bence fiyatlar düşer eğer düşmezse son çare ülkeyi terketmek..

Uzman Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Milletimiz kendini kurnaz sandığı sürece düzelmez, Fırsatçılık genetik bu ülkede

Onaylı Üye
Ödüller
3
3 HİZMET YILI
her şeyin sürekli daha kötüye gitmesine alıştık ama bence yakında bir şeyler değişecek ve fiyatları düşmeye başlayacak :)

Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
Kısa zamanda hayır ama uzun zamanda ucuzlayacağını düşünüyorum

Khan
Uzman Üye
Ödüller
5
Sosyal
5 HİZMET YILI
Seçimler yaklaştı belki seçimlerden birkaç ay sonra bir miktar ucuzlayabilir tabiki bu seçimin sonucuna bağlı bence ucuzlayacak ama çok yavaş olacak bu ucuzlama

Onaylı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Kesinlikle ucuzlamaz hatta dahada artarsa şaşma.

Onaylı Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI
Kanka birdaha zam geleceği söyleniyor artık yeter valla araba alma hayallerde kalacak

tuxedotuxedotuxedotuxedotuxedotuxedotuxedotuxedotu
Banlı Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI
cok pahalı fiyatlar

Onaylı Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
Fiyatların ucuzlamasında çok fazla etken bulunmaktadır. Mevcut kredi şartları, araç bulunma sorunu. Firmalar tarafından araçların stoklanması veya araç flolarına satılması gibi sorunlar mevcut bulunuyor. Krediler kısa süreli yüksek taksit olduğundan dolayı insanlar yeni araç almak için kredi çekemiyorlar. Özel ve Kamu Bankalarında araç kredilerinin faiz oranlarının fazla yüksek olması ve kredi şartlarının 2013 sonrası araçlar için geçerli olması ve km şartı bulunması falan filan saçma şartlar. Sıfır araçları alan araç flolarının araçları elden çıkartmak istedikleri zaman kendi araç satış firmaları aracılığı ile araç satışı yapmaları ve çok fazla araç sahibi bulunmaları nedeni ile araç pazarını etkilemeleri gibi saçma sebeplerin kontrol ve denetim altına alınması gerekiyor. Bu şekilde bir yönetim olması durumunda bu durumun kısa sürede düzelmesi beklenmemeli.

Not: Bugün almadığınız her şey için yarın pişman olacaksınız.

Banlı Üye
3 HİZMET YILI
enfasloyon duserse araba fıyatları duser dolar vs ama bence bana göre dusmez sanmıyorum :kisswink:

Onaylı Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
araba fiyatları el yakıyor yakmasına da siz hiç ticari araçlara baktınız mı en dandik çekici bile 1 milyon liranın üstünde satılıyor şu anda gidişat hiç ama hiç iyi değil

Seçkin Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
Gerçekten içler acısı bir durum olduğunu düşünüyorum cidden eskisi gibi sahibindende gezip hayal kurmayı bile bıraktım. 100-300K bandında şahinler görüyoruz.. Diyecek birşey bulamıyorum umarım araba fiyatları ve teknolojik aletler bir nebzede ucuzlar ve rahata ereriz hepimiz.
Öyle umut etmeliyiz diyelim pandemi öncesi motorlara bakmıştım hiç unutmuyorum yamaha r250 15-20 arasındaydı honda cbr250 5-15 arasıydı gerçekten inanılmaz şuan 70-100 honda

Just The Two Of Us
Seçkin Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
millet ittifakı ötv yi ilk sıfır araçlarda kaldırıcaz diyor ama unutmayın devletin gelir kaynağı vergidir bu devleti sıkıntıyada sokabilir örn: 100.000 araç satılsa araçlar 1M TL lik araçlar olsa en kötü bunların 500.000 TL si ötv dir ama yapılabilir birşey bencede yaparlar

Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
Yarından sonra ya herşey güzel olucak yada herkes kendini kesecek :D

Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
son 1 zam gelir bence ondan sonra ucuzlacıgını düşünüyorum ama bunu seçimden sonra konuşmak daha mantıklı gibi geliyor araba pazarını seçimler çok etkiliyor

Onaylı Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
90 model çürük tofaşa bile 250-300 istiyorlar sence düşer mi ?
düşer kardeşim düşer malum kişi gitsin paramız geri gelsin ülkeye hemen değil fakat belki yavaş yavaş düşer sancılı bir süreç olacak ama herşey yoluna girecek biz normalde inanılmaz şanslı bir ülkeyiz konumumuzdan dolayı ve jeolojik konumumuzdan dolayı ama neden paramız yok çünkü devlet destek vermiyor bunların hepsi malum kişi gittiğinde düzelecek

Ultra Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
hayır dostum belki seçimden sonra değişebilir eğer malum parti giderse ancak zannetmiyorum kısacası hayır

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...