Onaylı Üye
herkes kendi fikrinde özgür anlatmak istediğim neden bazı hileler kurucu ve üstü ben burda saygısızlık yapmıyorum hileleri gayet güzel yorum kasmak gibi bi amacım yok çünkü tek lol oynuyorumBen sadece modaretör'e açık bir hile göremedim şu ana kadar o yüzden malesef size katılmıyorum. Adamlar emek verip hile üretiyorlar ve senin yaptığın onların emeğine saygısızlıktır. Benim görüşüm mesaj ve konu kasmak için bu gönderiyi açtığındır. İyi forumlar. (Kendi fikrimi sundum.)
2 3 oyun kurucu ve üstüHangi oyunun hilesini moderatör v.s kullanıyo belirtirmisin knka ben şuan aktif olupta öyle bi kategoriye ait hile göremedim
herkes kendi fikrinde özgür anlatmak istediğim neden bazı hileler kurucu ve üstü ben burda saygısızlık yapmıyorum hileleri gayet güzel yorum kasmak gibi bi amacım yok çünkü tek lol oynuyorum
Post automatically merged:
işte o 2 3 oyun ne knk oyunun adını söyleseneherkes kendi fikrinde özgür anlatmak istediğim neden bazı hileler kurucu ve üstü ben burda saygısızlık yapmıyorum hileleri gayet güzel yorum kasmak gibi bi amacım yok çünkü tek lol oynuyorum
Post automatically merged:
2 3 oyun kurucu ve üstü
loldekı windsharp scriptini de guncellese ıyı olur admınlerGaribime giden olay bu eyvallah reisler hileleri vermişsiniz ama neden bazı en sevilen ve o oyunda hile açmak istediğimiz oyunun hilesini moderatör ve siz veya (arkadaşlarınız) kullanabiliyor gayet adaletli bir sistem tebrik ederim <3
Sizde benimle aynı düşüncedeyseniz beğenin görürler belki, belki yasaklanırım ama bilmiyorum içimde kalmıştı ve söyledim bana katılıyorsanız kendimizi belli edelim
Apex legends güncelleniyor ve kurucu
metin 2 kurucu vs ve çalısmıyor çalıştığını farz edersek gayet adaletli :/
Forumun geneli %80 90 civarı valorant hilesini istiyor ve kullanabilen kurucu ve üstü hani bi rank sistemi yaparsın bu sayfanı güçlendirir ama kalkıp kurucu ve üstü yaptıpın zaman hayal kırıklığı vs herşeyi geçtim neden kurucu+ ve üstü anlayamıyorum adalet kokuyor ah
herkese iyi akşamlar iyi geceler kendimi anlatamamış olsam bile anlayanlar vardır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?