Sizce bazı oyunların sadece kurucu ve üstü kullanması çok adaletli değil mi?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
3
Sosyal
4 HİZMET YILI
Garibime giden olay bu eyvallah reisler hileleri vermişsiniz ama neden bazı en sevilen ve o oyunda hile açmak istediğimiz oyunun hilesini moderatör ve siz veya (arkadaşlarınız) kullanabiliyor gayet adaletli bir sistem tebrik ederim <3

Apex legends güncelleniyor ve kurucu
metin 2 kurucu vs ve çalısmıyor çalıştığını farz edersek gayet adaletli :/
Forumun geneli %80 90 civarı valorant hilesini istiyor ve kullanabilen kurucu ve üstü hani bi rank sistemi yaparsın bu sayfanı güçlendirir ama kalkıp kurucu ve üstü yaptıpın zaman hayal kırıklığı vs herşeyi geçtim neden kurucu+ ve üstü anlayamıyorum adalet kokuyor ah

herkese iyi akşamlar iyi geceler kendimi anlatamamış olsam bile anlayanlar vardır

Moderatörün son düzenlenenleri:
my faith is as much as god believes in m
Ultra Üye
Ödüller
10
Sosyal
8 HİZMET YILI
Hangi oyunun hilesini moderatör v.s kullanıyo belirtirmisin knka ben şuan aktif olupta öyle bi kategoriye ait hile göremedim

I don’t care what people think or say about me
Onaylı Üye
Ödüller
1
4 HİZMET YILI
Ben sadece modaretör'e açık bir hile göremedim şu ana kadar o yüzden malesef size katılmıyorum. Adamlar emek verip hile üretiyorlar ve senin yaptığın onların emeğine saygısızlıktır. Benim görüşüm mesaj ve konu kasmak için bu gönderiyi açtığındır. İyi forumlar. (Kendi fikrimi sundum.)

BBC Owner
Ultra Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
hangi hileler tam olarak bahsettiğin?

Üye
Ödüller
4
8 HİZMET YILI
Bende bu forumda daaha öyle bir şey görmedim.

Onaylı Üye
Ödüller
3
Sosyal
4 HİZMET YILI
Ben sadece modaretör'e açık bir hile göremedim şu ana kadar o yüzden malesef size katılmıyorum. Adamlar emek verip hile üretiyorlar ve senin yaptığın onların emeğine saygısızlıktır. Benim görüşüm mesaj ve konu kasmak için bu gönderiyi açtığındır. İyi forumlar. (Kendi fikrimi sundum.)
herkes kendi fikrinde özgür anlatmak istediğim neden bazı hileler kurucu ve üstü ben burda saygısızlık yapmıyorum hileleri gayet güzel yorum kasmak gibi bi amacım yok çünkü tek lol oynuyorum
Post automatically merged:

Hangi oyunun hilesini moderatör v.s kullanıyo belirtirmisin knka ben şuan aktif olupta öyle bi kategoriye ait hile göremedim
2 3 oyun kurucu ve üstü

Onaylı Üye
Ödüller
5
9 HİZMET YILI
kanka adamlar o kadar emek veriyor ki bi rütbe sistemi şarttı artı olarak moderatörlere ayrı bir hil görmedim şu ana kadar

Onaylı Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
Ben forumda yeni sayılırım o yüzden sadece bir tahmin ama hile güncellenirken normal kullanıcılar zarar görmesin diye kurucu ve üstüne izin veriliyor olabilir mi? (yani kimse kullanmıyor kısaca)

Onaylı Üye
Ödüller
5
8 HİZMET YILI
herkes kendi fikrinde özgür anlatmak istediğim neden bazı hileler kurucu ve üstü ben burda saygısızlık yapmıyorum hileleri gayet güzel yorum kasmak gibi bi amacım yok çünkü tek lol oynuyorum

2 3 oyun kurucu ve üstü
işte o 2 3 oyun ne knk oyunun adını söylesene

Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
Garibime giden olay bu eyvallah reisler hileleri vermişsiniz ama neden bazı en sevilen ve o oyunda hile açmak istediğimiz oyunun hilesini moderatör ve siz veya (arkadaşlarınız) kullanabiliyor gayet adaletli bir sistem tebrik ederim <3

Sizde benimle aynı düşüncedeyseniz beğenin görürler belki, belki yasaklanırım ama bilmiyorum içimde kalmıştı ve söyledim bana katılıyorsanız kendimizi belli edelim

Apex legends güncelleniyor ve kurucu
metin 2 kurucu vs ve çalısmıyor çalıştığını farz edersek gayet adaletli :/
Forumun geneli %80 90 civarı valorant hilesini istiyor ve kullanabilen kurucu ve üstü hani bi rank sistemi yaparsın bu sayfanı güçlendirir ama kalkıp kurucu ve üstü yaptıpın zaman hayal kırıklığı vs herşeyi geçtim neden kurucu+ ve üstü anlayamıyorum adalet kokuyor ah

herkese iyi akşamlar iyi geceler kendimi anlatamamış olsam bile anlayanlar vardır
loldekı windsharp scriptini de guncellese ıyı olur admınler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...