Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
şuan bitcoinde kar edemezsin edersinde zor biraz tavsiye etmiyorum sana tavsiyem ya Altcoin ya da Etherim ikisinden birisi ben altcoin e yatırdım tavsiyem bu
YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR! biraz araştırma yapmalısın 100x yapacak coinler var ben onlara parayı dağıtıyorum ne kadar alırsam kardır benim yaptıgım bu yatırım tavsiyesi olarak algılamayın lütfen
Dostum bu işlerde yeniysen birinden yardım alman gerekiyor. Parayı yatırsan bile 2 olası durum var ya artışa geçince direkt satmak ya da bitcoin hep düşüşe geçicek şans işi.
valla reis tavsiyem yap ben çok güzel para kasıyorum cheat engine gibi tavsiyemdir ancak doge coin gibi alt coinlere yatırım yap bakarsın 1 2 ay sonra patlar 1000 tl oldu sana 10000
kripto para piyasası çok hareketli bir potansiyele sahip. Yani yarın ne olacağını kestirmek ciddi anlamda çok güç.
Kısacası ortada tam bir bilinmezlik hakim.
bu işe para yatırmak isteyenlerin kapsamlı araştırmalar yapmaları gerekiyor.
İllaki bir para birimi tercih edilecekse, diğerleri de araştırılarak, doğru bir seçim yapılmalı.
dostum borsada imkan bitmez insanların patlar düşmeye başlarsa sürekli düşer falan dediklerine kulak asma güzel teknik analizini yaparsan güzel paralar kazanırsın sadece deneyim ve sabır işi öncelikle bir borsaya (bence en yüksek hacimi olan borsayı tercih et) kaydol daha sonra küçük paralar at seni üzmeyecek miktarda onunla teknik analiz yapıp işlem yap sonra işi anlamaya başlayınca para yatırırsın