Sizce Counter-Strike 2 nasıl olacak?

Onaylı Üye
2 HİZMET YILI
Ben çok merakla bekliyorum. Beklentileriniz neler?

Moderatörün son düzenlenenleri:
Onaylı Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
Bence efsane bişi olucak bekledigimize deyicek ama optimize konusunda sorun ola bilir

Onaylı Üye
Ödüller
1
4 HİZMET YILI
Bilemiyorum eski alışkanlıkları bırakmak zor. İyi bir şey olmalı hatta efsane olmalı kı oyuncular tercih etsin

Süper Üye
Ödüller
10
Sosyal
8 HİZMET YILI
Beklentiler derken? Zaten oyun güncellemeleri açık bi şekilde paylaşılıyor ayrıca tonlarca oyuncu oyunun neye benzediğini içeriğinin ne olduğunu açık açık gösteriyor. Gizli kalan tek şey oyunun çıkış tarihi :D

Ultra Üye
Ödüller
5
Sosyal
4 HİZMET YILI
Valorant çok fazla betada kalmadı. Bence Valorant kadar buglu olmaz. Mapleri tek tek oyun havuzuna sokuyorlar ve binlerce kişi oynayıp feedback yapıyor. Bug olacağını hiç sanmıyorum. Rank sistemi beni aşırı heyecanlandırdı. Boost yaparken işime gelecek :D

Onaylı Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
oynama sansım olmadı lakin rank sistemi daha guzel ve hileler de azalacagı ıcın oyun cok daha guzel olacaktır dıye dusunuyorum

Onaylı Üye
2 HİZMET YILI
oynama sansım olmadı lakin rank sistemi daha guzel ve hileler de azalacagı ıcın oyun cok daha guzel olacaktır dıye dusunuyorum
bencede öle olucak
Post automatically merged:

Beklentiler derken? Zaten oyun güncellemeleri açık bi şekilde paylaşılıyor ayrıca tonlarca oyuncu oyunun neye benzediğini içeriğinin ne olduğunu açık açık gösteriyor. Gizli kalan tek şey oyunun çıkış tarihi :D
Kanka ister istemez yine buglar olur die düşünüyorum ama güzel olucağı kesin keşke bide çıkış tarihi verseler:(

Son düzenleme:
Onaylı Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
Source 2 Motoru Bayaa Güçlü Bir Oyun Motoru Olduğu İçin Ve Fragmanlardada Gördüğümüz Gibi Fizikleri Ve Grafikleri Güzel Bir Oyun Olucak Bence Ama Tabii HİLELERDE çok.

Onaylı Üye
Ödüller
1
2 HİZMET YILI
bence fazla bi değişiklik yok para için yaptıklarını dşünüyorum csgo yu guncelleme ihtimalleri de vardı neden ucretli yaptıkları hakkında bi fikrim bile yok sadece grafiklere özenilmiş ve biraz da oyundaki nesneleri hareket ettirebiliyosun ve animasyonları degistirmisler yoksa aynı yani csgo ile

Onaylı Üye
2 HİZMET YILI
Bence efsane bişi olucak bekledigimize deyicek ama optimize konusunda sorun ola bilir
bencede banada öle gelio

cs2 güzel olcak ama depolama alanı cok ister
bence çok istemez ama eskisinden daha yüksek olur

bence fazla bi değişiklik yok para için yaptıklarını dşünüyorum csgo yu guncelleme ihtimalleri de vardı neden ucretli yaptıkları hakkında bi fikrim bile yok sadece grafiklere özenilmiş ve biraz da oyundaki nesneleri hareket ettirebiliyosun ve animasyonları degistirmisler yoksa aynı yani csgo ile
kanka bence yanlış düşünüyosun adamlar zaten normalde de kazanıyolardı şuan çok daha güzel olucak skin görünümleri ve oyun motoruda yenilendi ya bence gerekeni yaptılar

keşke hemen çıkartsalar :)