Sizce CS-G0 da hile kullanmalımıyım ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Uzman Üye
Ödüller
7
10 HİZMET YILI
Dediğim gibi sizce kullanmalımıyım kullanmamalımıyım
yani bence kullanmamalıyım çünkü oyunda P2W gibi bir sistem yok ama skin changer ı bilemem

NOT: Yorum değilde Anketten oyunuzu verirseniz sevinirim

Edit: isterseniz yorumda yazabilirsiniz açıklayıcı olarak

Süper Üye
Ödüller
5
8 HİZMET YILI
Şimdi eğer kullanmak istiyorsan kullanabilirsin ama kullandığın andan itibaren ban yeme olasılığını sen göze almış oluyosun ve eğer ban yersen yapımcıyı hileyi suçlamayacaksın çünkü hileyi kendi isteğinle kullanıyorsun belli etmeden duvarlara aim koymadan oynarsan ban yemezsin.

Uzman Üye
Ödüller
7
10 HİZMET YILI
Şimdi eğer kullanmak istiyorsan kullanabilirsin ama kullandığın andan itibaren ban yeme olasılığını sen göze almış oluyosun ve eğer ban yersen yapımcıyı hileyi suçlamayacaksın çünkü hileyi kendi isteğinle kullanıyorsun belli etmeden duvarlara aim koymadan oynarsan ban yemezsin.
Teşekkürler söylediğin için peki skin changer ile ban yeme riski varmı ?
yani söylediğim şey oyun yani VAC bu hileyi herhangibir şekilde algılıyamıyor demi ?

The story about good
Ultra Üye
Ödüller
10
8 HİZMET YILI
Ben 4 ay boyunca hile kullandım , ancak vac vave olmasaydı ban yemezdim şahsen çok iyi kullandım ve sadece wall vardı :) snip de aim kullanıyordum ancak kendi aim im de güzeldi kendim real ateş ederken bir anlık aim kayması ile snip atıyordum :) ancak sana kullanmanı önermem
önce smg kullanmayı öğren p90 iyidir :) ben 150 saat ten sonra elimde p90 zıplaya zıplaya round başı 3 adam alıyodum :)

Uzman Üye
Ödüller
7
10 HİZMET YILI
Ben 4 ay boyunca hile kullandım , ancak vac vave olmasaydı ban yemezdim şahsen çok iyi kullandım ve sadece wall vardı :) snip de aim kullanıyordum ancak kendi aim im de güzeldi kendim real ateş ederken bir anlık aim kayması ile snip atıyordum :) ancak sana kullanmanı önermem
önce smg kullanmayı öğren p90 iyidir :) ben 150 saat ten sonra elimde p90 zıplaya zıplaya round başı 3 adam alıyodum :)
ya birşey daha soracağım bu forumdaki CS-G0x varya oraya girdiğimde çalışmıyor yazıyor + loader da undeceted gözüküyor ve son olarak bu CS-G0x de skin changer varmı ?
EDİT: Çok pardon experimentalmış

♥ Kusursuz ♥
Ultra Üye
Ödüller
10
8 HİZMET YILI
bir ara hile açmıştım ama kapalıydı sadece skin changer vardı bizim takım full arkadaş karşı takıma bizim düşmanlarımız geldi yani arkadaştık kavga ettik felan hile olduklarını biliyoruz biz kapattık hileleri reportlamışlar herkes birbirini reportlamış felan ama karşıdaki adam hileyle nasıl oynuyo auto almış duvarlardan full vuruyor sinirlendim bende bir kaç kez wall açıp vurdum en sonunda sadece ben ban yedim ve hileyi 13-14 gibi bi roundda açmıştım.

Yani hile kullanıcaksan dikkatli olman gerekli.

Uzman Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
bir ara hile açmıştım ama kapalıydı sadece skin changer vardı bizim takım full arkadaş karşı takıma bizim düşmanlarımız geldi yani arkadaştık kavga ettik felan hile olduklarını biliyoruz biz kapattık hileleri reportlamışlar herkes birbirini reportlamış felan ama karşıdaki adam hileyle nasıl oynuyo auto almış duvarlardan full vuruyor sinirlendim bende bir kaç kez wall açıp vurdum en sonunda sadece ben ban yedim ve hileyi 13-14 gibi bi roundda açmıştım.

Yani hile kullanıcaksan dikkatli olman gerekli.
nickin neydi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...