hacı o neymis yav belli etmiyormusunNormalde oynamazdım hile var diye satın aldım
Teşekkürler söylediğin için peki skin changer ile ban yeme riski varmı ?Şimdi eğer kullanmak istiyorsan kullanabilirsin ama kullandığın andan itibaren ban yeme olasılığını sen göze almış oluyosun ve eğer ban yersen yapımcıyı hileyi suçlamayacaksın çünkü hileyi kendi isteğinle kullanıyorsun belli etmeden duvarlara aim koymadan oynarsan ban yemezsin.
Skin changerden ban yemezsinTeşekkürler söylediğin için peki skin changer ile ban yeme riski varmı ?
yani söylediğim şey oyun yani VAC bu hileyi herhangibir şekilde algılıyamıyor demi ?
Oh teşekkürler çünkü skinler beni ayrı bir gaza getiriyorda xDSkin changerden ban yemezsin
ya birşey daha soracağım bu forumdaki CS-G0x varya oraya girdiğimde çalışmıyor yazıyor + loader da undeceted gözüküyor ve son olarak bu CS-G0x de skin changer varmı ?Ben 4 ay boyunca hile kullandım , ancak vac vave olmasaydı ban yemezdim şahsen çok iyi kullandım ve sadece wall vardısnip de aim kullanıyordum ancak kendi aim im de güzeldi kendim real ateş ederken bir anlık aim kayması ile snip atıyordum ancak sana kullanmanı önermem
önce smg kullanmayı öğren p90 iyidirben 150 saat ten sonra elimde p90 zıplaya zıplaya round başı 3 adam alıyodum
Deme öyle yhaDostum hilelerin canı cehenneme kullan gitsin bak biz kullanıyozda noluyor ban yiyoruz
nickin neydibir ara hile açmıştım ama kapalıydı sadece skin changer vardı bizim takım full arkadaş karşı takıma bizim düşmanlarımız geldi yani arkadaştık kavga ettik felan hile olduklarını biliyoruz biz kapattık hileleri reportlamışlar herkes birbirini reportlamış felan ama karşıdaki adam hileyle nasıl oynuyo auto almış duvarlardan full vuruyor sinirlendim bende bir kaç kez wall açıp vurdum en sonunda sadece ben ban yedim ve hileyi 13-14 gibi bi roundda açmıştım.
Yani hile kullanıcaksan dikkatli olman gerekli.
KusursuzGamernickin neydi
Aynisi benim maçta olduydu indan sordum senmisin diyeKusursuzGamer
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?