Sizce dava edilir miyim?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
Arkadaşlar ben hesap satıyorum güvenilir bir site üzerinden ve asla site dışına çıkmam normalde ve bir ilanıma mesaj geldi site dışı alışveriş istedi WhatsApp'dan ibana gönderip ben başta kabul etmedim tehlikeli olabilir diye ama ısrar etti yaptım cidden alıcı ücreti gönderdi hesabıda teslim ettim sorunsuz ama hesap güvenlik durumundan askıyamı alınmıs çalınmış mı ilk sahibi tarafından geri mi alınmış alıcıda bilmiyor bana yazıyor şu an çok kötü bir ikilemdeyim adam ücret iadeside istemiyor hesaba para yatırdığı ve oynadıgı için adam sonuca ulaşamaz ise beni telefon numarasından isim soy isimden veya IBAN'dan dava edebilir mi?

Onaylı Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
1)Knk adam site dışı kendisi istemiş
2)İade istememiş
3)İsim Soy İsim dava açabilir ama kendisi haksız duruma düşer bence çünkü hem kendi site dışı istiyor güvenliksiz hemde iade almıyor bide dava mı edecek :D

Üye
3 HİZMET YILI
Arkadaşlar ben hesap satıyorum güvenilir bir site üzerinden ve asla site dışına çıkmam normalde ve bir ilanıma mesaj geldi site dışı alışveriş istedi WhatsApp'dan ibana gönderip ben başta kabul etmedim tehlikeli olabilir diye ama ısrar etti yaptım cidden alıcı ücreti gönderdi hesabıda teslim ettim sorunsuz ama hesap güvenlik durumundan askıyamı alınmıs çalınmış mı ilk sahibi tarafından geri mi alınmış alıcıda bilmiyor bana yazıyor şu an çok kötü bir ikilemdeyim adam ücret iadeside istemiyor hesaba para yatırdığı ve oynadıgı için adam sonuca ulaşamaz ise beni telefon numarasından isim soy isimden veya IBAN'dan dava edebilir mi?
Edebilir böyle bir hakkı olduğunu düşünüyorum ama böyle bir şeyden hesap aldığı için büyük ihtimalle haksız bulunur sende sadece para iadesi zorunda kalırsın

Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
Edebilir böyle bir hakkı olduğunu düşünüyorum ama böyle bir şeyden hesap aldığı için büyük ihtimalle haksız bulunur sende sadece para iadesi zorunda kalırsın
hocam whatsapp üzerinden satış yaptık her hangi bir site değil ve hesabın ilk sahibi değilim yani 1 hafta kullandı ve o kullanımdada 2x379 tl gibi bir fiyat yatırmıs haksız olsam zararı olan tüm parayı geri yollarım ama benim her hangi bir suçum yok

Üye
Ödüller
4
4 HİZMET YILI
1. olarak yaptıgın hatalı bir durum site dısı yasak 2. olarak elinde kanıt yoksa dava edemez

Onaylı Üye
Ödüller
4
4 HİZMET YILI
Dava edebilir ama hesap satışları yasal değil diye biliyorum o yüzden haksız duruma düşebilir.

Banlı Üye
4 HİZMET YILI
aynısını yaşamış biri olarak sadece para iadesi olcağını düşünüyorum

Ultra Üye
Ödüller
4
4 HİZMET YILI
haksızsın site dısında satmaman gerekiyordu ona hem parasını hemde oyuna yatırdığı parayı iade edebilirsn et

UniquePerformance
Onaylı Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
hiç bir cacık olmaz o işten. sonuçta parayı kendi rızası ile göndermiş mesele yok.

🌟🌟🌟🌟🌟
Donator
Ödüller
11
Sosyal
8 HİZMET YILI
Bu edemez sen haklısın diyen arkadaşlar dünkü aklılları ile bilgi veriyorlar sana inanma dostum. Adam seni dava edebilir çünkü adamın katien parasından mahrum bırakıyorsun, site seni dava edip isim lekelemek ve dolandırıcılıktan 10.000 TL’ye kadar tazminat davası açabilir. İsim vermeyeceğim ama diğer sitelerden bir kaç basıma olay geldi. Sitenin ve kişinin insaniyetine kalmış adam zorlar ise site adamın hakkını savunmak için mecburi olarak dava açmış olucak. Bura önemli olan oyun hesap vs değil site ve kullanıcı önemli. Öyle bir ülkedesin malum partiye küfür edip muhabbet yiyen var ? Tecavuzculer cirit atıyor. Bu yüzden pek bir şey olmaz gibi.

Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
İsim soyisim ve telefon bilgilerinle dava edebilir fakat her hangi bir sorun çıkacağını düşünmüyorum

Fazla kusursuz
Onaylı Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
kanka site dışı sattığın için sıkıntı büyük özellikle site gamrmarkt iste bence uygun yol bulman lazım .

Onaylı Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
edemez. ortada satış yapıldığına dair fatura vb. yok. o yüzden kendi yediği b*ku sana yıkamaz

Onaylı Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
aga adamlar o kadar dolandırıcılık yapıyor bişey olmuyor sanada olacanı sanmıyorum merka etme

Onaylı Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
parayı geri istememiş olm işte dava yemezsin niye korkuyon

Üye
3 HİZMET YILI
bişey olucağını sanmıyorum çünkü adam kendisi ısrar etmiş sorun olucağını düşünmüyorum kolay gelsin

je vole dans l espace
Griffin Premium
Ödüller
11
8 HİZMET YILI
Sitelerin kurallarında genelde site aracılığı ile site dışı satım yapmanın cezaya çarptırılacağı yazıyor sitenin durumdan haberi olursa başına sıkıntı çıkarabilir, arkadaşı bir şekilde ikna edip para iadesi yapmanı sağla hatta alabilirsen imza al şikayet etmeyeceğine dair işin kesin olsun

Üye
Ödüller
1
4 HİZMET YILI
hayır dava edilemesin ben bir avukat olarak söylüyorum çünkü sen adama onu teslim etmisin o artık onun hesabı onun malı ama sen o hesabı bi başkasına vermiş sen dava edilebilirsin hata kaybedersin

Seçkin Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
bişey çıkmaz satın alma sözleşmesimi imzalamış

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...