Dolar konusu siyasetide beraberinde getiriyor ama.siyaset le alakası yok dersınkı bu secımı x partisi kazanıcak veya w partısı kazanıcak vb sozlerde bulunursan bu siyaset olur.
Doların yükselmesinden X Partisi veya Y Partisi sorumlu gibi söylemler var ondan dedim üyeler tartışabilir ve forumun havası bozulur.dolar tedıgın amerıka parası türkiye ile alakası yok
sağol beynimi yaktığın için "Dolar yükselmiyor Türk Lirasının değeri düşüyor gittikçe daha çok düşüyor yani Dolar yükselmiyor , düşmüyor TL yükseliyor" anlamadımÖhm Dolar yükselmiyor Türk Lirasının değeri düşüyor gittikçe daha çok düşüyor yani Dolar yükselmiyor , düşmüyor TL yükseliyor , düşüyor ama tahmini olarak sonunda venezuela gibi olma ihtimalimiz çok yüksek :/ olsun 2023 te ekmek arası bor yicez![]()
Offffff bende anlamadım safsddfasdasdfsağol beynimi yaktığın için "Dolar yükselmiyor Türk Lirasının değeri düşüyor gittikçe daha çok düşüyor yani Dolar yükselmiyor , düşmüyor TL yükseliyor" anlamadım![]()
bi tl yükseliyo demişsin bi dolar düşüyo sonra tl değeri düşüyo demişin felsefede bu kadar zorlanmadımOffffff bende anlamadım safsddfasdasdf