Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ram işlemci vs. Bilgisayar bileşenlerinin uyumu ve gücü yeterliyse güncel windows10 kullanman bilgisayar sağlığı açısından yararlı olur. Performans istiyorsan da aynı şekilde güncel sürümü tavsiye ederim. Performation Edition'la aralarında en fazla 5 10fps farkı olur
Microsoft kendisi söylüyor. bizim şimdiye kadar ürettiğimiz en iyi windows sürümü diye. gerçekten de öyle bence de... senelerce windows xp ve 7 nin yerini dolduramazlar diye düşünerek yaşadım. windows 10 ile yerini doldurdular, üstüne çıktılar, hatta dediler ki bundan sonra yeni sürüm yapmayacağız. windows 11 olamayacak
windows 10 pek çok açıdan diğerlerinden çok daha performanslı ve yetenekli, aynı zamanda en güvenli windows sürümü
ben windows xp windows 7 windows 8.1 kullandım windows 10a geçince herşey farkediyor ben windows 7de ayarlara giremezdim anlayamazdım temasından dolayı şimdi göze gelir şekilde
windows 10 kullanıcısıyım, görüntüye ve düzene dikkat ediyorum ki gerçekten işimi görüyor, diğer işletim sistemi sürümlerine göre kendime daha yakın buluyorum