Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Sizce gaming laptop EN ÖNEM verdiğiniz kısım nedir ?
bunların hepsi önemli benece misal bi latopta en az 8 gb ram olmak zorunda ekran kartına gelince 1650 den aşşa olmamasın lazım işlemciye gelirse en az i5 olması lazım
Soru gaming bilgisayarı olsaydı uzunca yazardım fakat son zamanlar da laptoplarla aram pek iyi değil Son 10 yıla yakındır laptop kullanmaktayım ve her seferinde artık kullanmayacağım desemde mecburiyetten kullanmaya devam ediyorum. Fakat bence en mantıklısı uygun fiyata basit işleri görebileceğin ve yanında taşıyabileceğin bir laptop alman ve geriye kalan parayla ise bir masaüstü bilgisayarı toplaman olur. Çünkü her ne kadar güçlü bir laptop alsan da çok fazla dezavantajı var. Örnek vermek gerekirse Isınma problemi temizliğin zorluğu ve bir süre sonra ağır çalışması vs. daha çokca problemi var aslında mesela istediğin gibi parçaların eskisini satıp yeni bir parça takamam gibi bu liste böyle devam eder. En mantıklısı masaüstüdür. Parçaları istediğin zaman kafana göre dizayn edebilirsin ısınma problemi pek olmaz ömürlüktür. Sanırım uzunca yazmış oldum