Sizce Gelmiş Geçmiş En iyi Hükümdar Kimdir ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
WuuT
Seçkin Üye
Ödüller
10
10 HİZMET YILI
Fikrinize katılıyorum, Cengiz Han moğol askerleriyle o kadar başarıya ulaşamazdı. Zaten Cengiz Han'ın genel olarak Türk olduğu kabul edilir. Cengiz Han Moğolca ve Türkçe konuşurmuş. En önemlisi Cengiz Han konuşmalarında kendini Türk olarak tanıtmış. Cengiz Han’ın soyu da Çinlilerce Türklere dayandırılırmış. Bu Türkler'in ise bir bakıma Kök-Türkler’in devamı olduğu söylenir. (Bir çok kaynaktan bu şekilde okudum, yanlışım varsa affola.)
Onları biliyordum ama Göktürk lere dayandığını bilmiyordum araştırıcam. Teşekkür ederim iyi forumlar :)

Üye
5 HİZMET YILI
Bana göre ,Oğuz Kağan 10’luk sistemin mucidi ve günümüzdeki düzenli ordunun temelleri de kendisi tarafından atılmış.

memoryhackers user
Uzman Üye
Ödüller
7
6 HİZMET YILI
Metehan

1502c93c396b9acef3229affa64ce3ec.gif

Onaylı Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
Hepsinin farklı dönemlerde yaşamasından dolayı zor bir tercih olacak benim için ancak hükümdar olarak değil de lider olarak değiştirirsek soruyu cevabım kesinlikle Mustafa Kemal Atatürk olur :)

BBC Owner
Ultra Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
büyük iskender, fatih, cengizhan, atilla, hitler, timur

Onaylı Üye
8 HİZMET YILI
Tüm Türk hükümdarları diyebiliriz. Kişisel olarak iste Fatih Sultan Mehmet ve Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK.

Birisi Bir çağı kapatıp diğer bir çağı açtı..
Diğeri bir milletin ve bir ülkenin tek umudu ve kurtarıcısı olup tarih sahnesinden yok olmamızı engelledi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...