Dostlarım merhaba Windows Defender' dan artık sıkılmaya başladım arada saçmalıyor bunun yerine hangi programı kullanmalıyım kaspersky kullanmıştım zamanında oda çok darlıyordu.
Kaspersky'yi deneme çünkü:
Kaspersky çöp antivirüslerin babasıdır fiyatı yüksek hiçbir virüsü bulamıyor yalandan yere boş seçenekleri var Kaspersky'yi kendim denemiş biri olarak söylüyorum ki kaspersky'yi kullan bilgisayarınıda virüs olarak kullan Rogue leri bile tespit edemeyen Kaspersky. hiçbir reklamına aldanma hepsi yalan ben o yüzden bitdefender öneriyorum dünya sıralamasında 1. ve 90 günlük denemesi var
Kaspersky çöp antivirüslerin babasıdır fiyatı yüksek hiçbir virüsü bulamıyor yalandan yere boş seçenekleri var Kaspersky'yi kendim denemiş biri olarak söylüyorum ki kaspersky'yi kullan bilgisayarınıda virüs olarak kullan Rogue leri bile tespit edemeyen Kaspersky. hiçbir reklamına aldanma hepsi yalan ben o yüzden bitdefender öneriyorum dünya sıralamasında 1. ve 90 günlük denemesi var
hocam bundan bi 8 9 sene önce 12 yaşlarında falanken indirmiştum bu kaspersky denilen illeti antivürüs diye. virüs çıkmıştı resmen o kadar yavaşlattı vs pcmi hatırlıyorum kırmızı mavimsi bir logosu vardı hiç unutmam
knkam ben bildim bileli eset kullanırdım ama bu antivirüs programları sanki onlara muhtaç kalalım diye virüs bırakıyor sanki gibi veya süresini uzatalım diye emin değilim ama ***** indirmiyorsan veya çok yabancı usb veya yazılım kullanmıyorsan pek gerek yok.
abi herkeze diyorum windows un keni virüs korumasıyla diğerleri çakışıyo cortona yüznden 1 bilgisayar çöpe attım windows unki kendine yetiyo boşuna para vermeyin yüklemeyin