Virüs programı sizce gerekli mi ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Zihnim bu şehirden bu devirden çok uzakta
Uzman Üye
9 HİZMET YILI
Başlıkta belirttiğim gibi sizce bir pcye virüs programı gerekli mi ? windows defender kendi başına yeterli olmaz mı düşüncelerini bekliyorum

saazp
Süper Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
Bence gereksiz windows defender zaten gerekli işlemi yapıyor

Seçkin Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
windows defender daha mantıklı değilmi düz mantık düşün ha illa antivirüs yükliyicem diyorsan avast indirebilirsin fakat sıkıntı çıkartabilir bazı dosyaları açarken en iyisi defender kaparsın kolayca

Süper Üye
Ödüller
2
6 HİZMET YILI
Bence gereksiz ve ben windows defenderide kullanmıyorum oyunlarda hile kullandığım için ztn windows defender ne gerekiyorsa yapıyor.

Darkness or Light
Seçkin Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
kaynağını bilmediğin herşeyi indirip kuruyorsan her e-mail uzantısına tıklıyorsan bence gerekli onun dışında gereksiz yıllarca kullanmadım.Pc de sıkıntı olduğunu düşündüğüm zaman kurup temizlik yaparım sonra kaldırırım.Yine çözüm olmazsa format.Sürekli uyarı vermesi ve işime yarayan şeyleri sildiği için gereksiz olduğunu düşünüyorum.

Bana eksiklerimi sorma hayat Tamamlayamazsın
Seçkin Üye
6 HİZMET YILI
çok vürüs bulaşacak site geziyorsan ek bir program işe yarar ama normal bir kullanıcıysan windows defender kendi başına yeterde artarbile şöyle izah edim ben vürüs programıyok ama kaynağını bilmediğim birsiteye girmiştim hile için linke tıkladım tıklar tıklamaz pc elimden gitti neyaptıysam başedemedim bütün dosyalarım kitlendi (D) dekilerde dahil açamadım tüm adres ve şifrelerim gitti hepsini yeniden düzenledim pc formatladım kullanmana bağlı yani

Uzman Üye
9 HİZMET YILI
kaynağını bilmediğin herşeyi indirip kuruyorsan her e-mail uzantısına tıklıyorsan bence gerekli onun dışında gereksiz yıllarca kullanmadım.Pc de sıkıntı olduğunu düşündüğüm zaman kurup temizlik yaparım sonra kaldırırım.Yine çözüm olmazsa format.Sürekli uyarı vermesi ve işime yarayan şeyleri sildiği için gereksiz olduğunu düşünüyorum.
yok bu konuda dikkat ediyorum yeterince o halde indirmem pekte lazım değil gibi teşekkür ederim yorumunuz için

SİYAH KADAR DERTLİYİM
Süper Üye
Ödüller
10
10 HİZMET YILI
Eğer ki bilgisayar kullanırken kendine güvenmiyorsan gerekli misal ben her formattan sonra windows defenderi bile komple devre dışı bırakıyorum daha virüs yemedim

Seçkin Üye
6 HİZMET YILI
Gereksiz dostum windows defender kendisi gayet başarılı ve yeterlidir bazen onu da kapatmak istersen defender control ile rahatlıkla yapabilirsin

Uzman Üye
9 HİZMET YILI
Teşekkür ediyorum yorumlarınız için dikkate alacağım hepsini

Seçkin Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
Eğer Bilgisayarında Önemli Dosyalar Saklıyor isen Virüs Programı gerekli. Fakat Defender Yetmiyor, Eset NOD 32 Gibi Yüksek Korumaya Sahip Antivirüs Programlarını Tercih Etmelisin, Ama Bizim Gibi Bir şey Yapmıyor, Kaynağını Bilmediğin Dosyalar İndirmiyor ve Hile İçin Defender'ı Kapatıyorsan Gerek Yok.

Uzman Üye
9 HİZMET YILI
Eğer Bilgisayarında Önemli Dosyalar Saklıyor isen Virüs Programı gerekli. Fakat Defender Yetmiyor, Eset NOD 32 Gibi Yüksek Korumaya Sahip Antivirüs Programlarını Tercih Etmelisin, Ama Bizim Gibi Bir şey Yapmıyor, Kaynağını Bilmediğin Dosyalar İndirmiyor ve Hile İçin Defender'ı Kapatıyorsan Gerek Yok.
gerekli olmayan şeyler indirmeyip güvenlik tehlikesi olan sitelere girmemekte dikkat ediyorum bahsettiğiniz kriterler doğrusunda windows defender yeterli olacaktır teşekkür ederim

Seçkin Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
Yillardir kullanmam gerek duymam sadece arada bi malware ile tarat sknra geri kaldırıyorum

Onaylı Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
Yeterli aslında ama güvenmiyorsan avastı ek olarak indirebilirsin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...