Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
sizce hangi hero ve lane mainlemeliyom rank kasmak icin
Bunu her defasında söyleyeceğim bıkmadan twitch ile çok rahat rank kasarsınız gerçekten rehber bile hazırladım sizler için hem jg hem adc için düşük elolardan çıkmak için
Dostum sadece bir lane ve bir şampiyon belirlemen yetmez, oyun bilgini üst kademelere taşıman gerek oyun bilgin üst seviye olursa ister master oynar ol ister sup oynuyor ol her türlü rank yükselirsin
dostum tek bir lanede seçiceksin ve max 2-3 hero ile sürekli oynayacaksın sonra kasarsın oyun taşıyan pıckler jg ve adc ama takım kötü olursa ikiside birşey yapamıyor orası ayrı
Bir hero ve lane mainlemen demek diğer lanelerdeki heroların hangi aşamalarda neler yapacağınız bilmiyor olman demek o yüzden hero ve lane mainlemek çok önerdiğim bir konu değildir ayriyeten oyun bilgisi kulelerden elde edeceğin kazanç ve objektifleri farmlamak yada farmlamamak arasındaki farkı bilmen gerek bu tarz konularda hiç fikrin yoksa ya uzun uzun oynayıp öğrenmeye bakacaksın yada youtuberlardan hayat kurtaracak bilgileri edineceksin dostum iyi forumlar iyi oyunlar
Jinx: Takım savaşlarında büyük hasar verebilen ve iyi bir hareket kabiliyetine sahip olan güçlü bir ADC (Saldırı Hasarı Taşıyıcısı). Ahri: Hem büyü hasarı hem de gerçek hasar verebilen çok yönlü bir büyücü. Ayrıca harika bir hareket kabiliyeti ve kalabalık kontrolü var.