Bir ara Joyyamyamlar base tarıyordu bizde videoları falan vardı gittik söyledik.Alım sayesinde 1 2 kişiyi almışlar tanımıyorlarmış falan attılar klandan onları geçen tekrar baktık gene klandalar bana göre bunlar milleti alıyor zaten millet kasıyor aslında bu forumdan sağlam bir klan çıkarda kimse gelmek istemiyorBence 23.000 klan varsa wolfta 2-3k sadece temiz olanlar
biz klanımızla just applica joyyamlara iş koyan klanlardan biriyiz sözle klanı kapattıracaklardı 1 hafta oldu bekliyoruzBir ara Joyyamyamlar base tarıyordu bizde videoları falan vardı gittik söyledik.Alım sayesinde 1 2 kişiyi almışlar tanımıyorlarmış falan attılar klandan onları geçen tekrar baktık gene klandalar bana göre bunlar milleti alıyor zaten millet kasıyor aslında bu forumdan sağlam bir klan çıkarda kimse gelmek istemiyor![]()
Valla reis yalandır kim 1.2.3. sıradaki klanları kapatır siz hile mi kullanıyorsunuzbiz klanımızla just applica joyyamlara iş koyan klanlardan biriyiz sözle klanı kapattıracaklardı 1 hafta oldu bekliyoruz![]()
kanka yine çoğaldı og ler wlp de çıkardı klan ws de atıyolar eksi 50 yiyorsuncogunda hile vardır ama eas programı geldıgı ıcın azaldı
Brom kaldı ya o kadarbide çevrim içi olan sayısı var dwolfteamda o kadar kullanıcı kaldı mı ki o kadar klan olsun kanka
Kanka klanıda söyleseydinistersen ekle K1Y3M4TT vlp farkını gör
Post automatically merged:
pek yok olandada genelde gold hack oluyor
bendede olduğu için pek rastlamadım ama yüksek klanlarda bulunuyorKanka klanıda söyleseydin![]()
Mesela hangi klanlarbendede olduğu için pek rastlamadım ama yüksek klanlarda bulunuyor