bencede öyle olması gerekiyor zaten tatlı bir rekabet zaten bu ikisi içinde hayırlı olsunrekabet ederlerse ikiside çok gelişir ikisininde oyun motoru farklı ve yapacaklarının sınırı yok
bencede öyle olması gerekiyor zaten tatlı bir rekabet zaten bu ikisi içinde hayırlı olsunrekabet ederlerse ikiside çok gelişir ikisininde oyun motoru farklı ve yapacaklarının sınırı yok
hayırlı olur inşallah başka oynadığın futbol oyunu var mıbencede öyle olması gerekiyor zaten tatlı bir rekabet zaten bu ikisi içinde hayırlı olsun
telefondan dream oynuyorum . pc dende 2013 oynyuorum hala güzel yamalar çıkıyor pesdehayırlı olur inşallah başka oynadığın futbol oyunu var mı
pes 2013 pesin iyi serilerinden hala onda nasıl yamalar çıkıyor bir tane yama önerir msisntelefondan dream oynuyorum . pc dende 2013 oynyuorum hala güzel yamalar çıkıyor pesde
helpatch13 yamasını kullanıyorum mükemmel tavsiye ederimpes 2013 pesin iyi serilerinden hala onda nasıl yamalar çıkıyor bir tane yama önerir msisn
ben en son extreme 13 kullanmıltım 2015 te sonra bıraktım pes i fifa oynamaya başladım yeni konu açalım istersen orda konuşalımhelpatch13 yamasını kullanıyorum mükemmel tavsiye ederim
aynı görüşteyim peki sen neden pesi daha çok seviyorsunBence PES grafik olarak daha iyi olacak