Uzman Üye
Arkadaşlar biliyorum çok konu var 20bin bandında laptoplar hakkında fakat ben birkaç tane araştırıp bulduğum laptopları size danışmak istiyorum, hangisini neden almak istediğimi ve neden almamak istediğimi de yazarak soracağım
Öncelikle aklımda 4 tane laptop var aşağıda sıralayıp özellikleri ve fiyatlarını yazacağım, benim gibi 20 bin bandında laptop arayacak kişiler için de yardımcı olacağını düşünüyorum
Kendi düşüncelerim
Öncelikle aklımda 4 tane laptop var aşağıda sıralayıp özellikleri ve fiyatlarını yazacağım, benim gibi 20 bin bandında laptop arayacak kişiler için de yardımcı olacağını düşünüyorum
Bağlantıları görmek için lütfen
Giriş Yap
(20.999 TL)- RTX 3050
- Ryzen 7 4800H
- 16GB RAM
- 15.6 inç 144hz
Giriş Yap
(19.699 TL)- RTX 3050
- i5-12500H
- 8GB RAM
- 15.6 inç 144hz
Giriş Yap
(20.499 TL)- RTX 3060
- Ryzen 5 5600H
- 8GB RAM
- 16.1 inç 144hz
Giriş Yap
(20.299 TL)- RTX 3050ti
- i5-12450H
- 32GB RAM
- 15.6 inç 144hz
Kendi düşüncelerim
- Rog strix ve Hp Victus un ekran tasarımını pek beğenmedim asus da monitörün sağ altında absürt bir açıklık var neden yapmışlar bilmiyorum, hp nin de ekranın da çok sallandığını duydum fakat tolare edebilirim tabii ki.
- Donanımlar hakkında mükemmel bir bilgiye sahip olmamakla beraber en iyisinin HP de sonra Casper ve kalanların da en kötüsü olduğunu tahmin edebiliyorum fakat 3050ti ile 3060 arasında ne kadar fark var deseniz inanın hiçbir fikrim yok, eğer uçurum bir fark yok ise ikisini eş değer koyabiliriz fakat laptopu uzun süre kullanabilmek amaçlı 3060 tercihim olacak.
- İntel ve AMD işlemcilerini karşılaştırmayı hiççç bilmiyorum en çok da burada yardımınıza ihtiyacım var cidden bilgili biri varsa bu konuda yardımcı olmalı
- 8 gb RAM kesinlikle yetmeyeceğini düşünüyorum Monster ve Hp alırsam eğer 16 veya 32ye geçiş yapmayı düşünüyorum fakat bütçem zar zor yetişeceği için bu iki model de bir tık eksi gözümde fakat monster zaten aralarından en ucuz olanı olduğu için monster da bir tık tolare edilebilir RAM konusunda
- Marka güvenilirliği de önemli bir faktör olacak ki casper ve monster ın sağladığı desteği asus ve hp sağlıyor mu bu konuda bir fikrim yok bu konu hakkında da bilen birisi olursa çok iyi olur