- Yasaklandı
Emir74' Alıntı:Hiç beğenmedim.Yaparken gözlerin kapalı falan mı yaptın.hayır yani yapmış beğenmiş bide faliyete geçirmiş![]()
Dediğinden ne anladım özetle: Cümlen başı neresi sonu neresi "Bin düşün Bir söyle"GameMafia' Alıntı:Emir74' Alıntı:Hiç beğenmedim.Yaparken gözlerin kapalı falan mı yaptın.hayır yani yapmış beğenmiş bide faliyete geçirmiş![]()
kardesım sadece ısımlere göre secın dedım demekkı kıtsın mk![]()
GameMafia' Alıntı:Emir74' Alıntı:Hiç beğenmedim.Yaparken gözlerin kapalı falan mı yaptın.hayır yani yapmış beğenmiş bide faliyete geçirmiş![]()
kardesım sadece ısımlere göre secın dedım demekkı kıtsın mk![]()
LiveBrushTT' Alıntı:GameMafia' Alıntı:kardesım sadece ısımlere göre secın dedım demekkı kıtsın mk![]()
kullandıgın imzayı kim yaptı![]()
LiveBrushTT' Alıntı:GameMafia' Alıntı:kardesım sadece ısımlere göre secın dedım demekkı kıtsın mk![]()
kullandıgın imzayı kim yaptı![]()
Emir74' Alıntı:Dediğinden ne anladım özetle: Cümlen başı neresi sonu neresi "Bin düşün Bir söyle"GameMafia' Alıntı:kardesım sadece ısımlere göre secın dedım demekkı kıtsın mk![]()
haklısın tamam yaptığın çalışma çok güzel bir lamer çalışması tebrik ettimGameMafia' Alıntı:LiveBrushTT' Alıntı:kullandıgın imzayı kim yaptı![]()
senn teşekkürler yaptıgın ıcınde halen unutmadım
Emir74' Alıntı:Dediğinden ne anladım özetle: Cümlen başı neresi sonu neresi "Bin düşün Bir söyle"
bak herkes adam gıbı yorum yapıyor kesın 12 yasındasın veya dahada kucuk mesela -99999999999![]()
Emir74' Alıntı:haklısın tamam yaptığın çalışma çok güzel bir lamer çalışması tebrik ettimGameMafia' Alıntı:senn teşekkürler yaptıgın ıcınde halen unutmadım
bak herkes adam gıbı yorum yapıyor kesın 12 yasındasın veya dahada kucuk mesela -99999999999![]()