Sizce Hile Üzerinde Neler Değişmeli

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Çelebi
Süper Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Sizce, Hile Üzerinde Ne Gibi Değişiklikler Gerekli.
Şahsen şöyle güncellemeler gelse bence daha işlevsel bir hile olur.
1. Kullanılan fontlar küçültülmeli. Mesala, mesafe belirten sayılı değer daha ufak olmalı ve yanındaki ölçü birimi kaldırılmalı. Bazen yazılardan dolayı adamın nerede olduğu gözükmüyor, 2-3 adam bir yerde ise yazılar üst üste biniyor. Yine aynı şekilde silahlar adları birbirine giriyor. Heleki, konteyner gibi çoklu adamın dans ettiği noktalarda, yazılar değerler karman çorman oluyor.
2. Renkler ile bazı silahlar öne çıkartılmalı. Mesala, kırmızı renkte scart, m416,dp,m24, vs popüler silahlar diğerlerinden ayrılmalı.
3.Aim tuşu mouseden bir tuşa atanabilmeli.(farklı bir hilede bu özellik var.) (Bence aim kaldırılmalı ama işte... En azından norecoil kesin kaldırılmalı. Zaten sistem otomatik buluyor.Bir hesabım sırf no recoil açtığım için banlandı. 3 tane maç attım. 4.de oyun dondu ve game over.

Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
Yukarıdaki kişinin bilgi paneli çok büyük esp çok içinden kaplıyor yakın mesafede adamı görmek zorlaşıyor resmen üstünü kaplıyor yazılar sadece basit bir esp olsa yeter kalanı gereksiz bilgi bence can barı vs esp yeterli

* xάήάx *
Süper Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
Türkiye'de insanların karşısına "Alın biz sizlere bunu ücretsiz yaptık, özellikleri şunlar, şu şekilde kullanır iseniz şöyle olur bu şekilde kullanır iseniz böyle olur" diye çıkarılan tek ücretsiz hile. Eksileri var mıdır? vardır, tamamlana bilecek eksiklikler midir? Kesinlikle evet. O yüzden biraz sabır diyerek, ekliyorum; "Bazen bir şeyi mükemmelleştirmek ve albenisini arttırmak insanın da elinde olan bir durumdur" fikirlerin için şahsım adına teşekkür ederim, umarım sizlerin de fikirlerini yetkililer göz önüne alarak değerlendirirler. İyi forumlar, hayırlı sahurlar.

Çelebi
Süper Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Yukarıdaki kişinin bilgi paneli çok büyük esp çok içinden kaplıyor yakın mesafede adamı görmek zorlaşıyor resmen üstünü kaplıyor yazılar sadece basit bir esp olsa yeter kalanı gereksiz bilgi bence can barı vs esp yeterli
Can barı,uyarılar vs bende kullanmıyorum. Esp'den mesafe ayarı,item, araç, açılı.Dİğer türlü ortalık çok karışık oluyor ama kullananlar illa vardır. Lakin yukarıdaki dediğim nokta ister hepsini kullan ister bazılarını hepsinde çıkan temel sorun. Aimi,baktım karşıdaki adam hileli veya hileli gibi oynuyor o zaman açıyorum. Bir kere hacı karşıdaki adamı net bir şekilde göreceksin,nişan aldığın noktada merminin zaiyatını görüp hissedeceksin. diğer türlü bence oyun mmorpg dönüyor. :)

Çelebi
Süper Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Türkiye'de insanların karşısına "Alın biz sizlere bunu ücretsiz yaptık, özellikleri şunlar, şu şekilde kullanır iseniz şöyle olur bu şekilde kullanır iseniz böyle olur" diye çıkarılan tek ücretsiz hile. Eksileri var mıdır? vardır, tamamlana bilecek eksiklikler midir? Kesinlikle evet. O yüzden biraz sabır diyerek, ekliyorum; "Bazen bir şeyi mükemmelleştirmek ve albenisini arttırmak insanın da elinde olan bir durumdur" fikirlerin için şahsım adına teşekkür ederim, umarım sizlerin de fikirlerini yetkililer göz önüne alarak değerlendirirler. İyi forumlar, hayırlı sahurlar.
Yerinde gördükleri her eleştiri, ortadaki ürünün daha iyi gelmesine sebeb olur. Bundanda her iki taraf memnun olur. Farklı hileleri denemiş biri olarak, bu hilelerde gördüğüm en büyük eksik, dediğim gibi yazıların üst üste binmesi veya rakibe olan görüş açını kapatması. Bu sorun belki renkli noktalar şeklide belkide daha küçük fontlar kullanılarak çözülebilir diye düşünüyorum.

Uzman Üye
Ödüller
6
9 HİZMET YILI
Beyler 1 haftadır sürekli abartarak oynuyorum (18,20 kill arası) ama ban yemiyorum no recoil filanda açık sanırım beğeni sayısına filan bakıyorlar her maç her arkadaşım beğendiği için olduğunu düşünüyorum yoksa mümkün değil reportlanmamam

* xάήάx *
Süper Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
Yerinde gördükleri her eleştiri, ortadaki ürünün daha iyi gelmesine sebeb olur. Bundanda her iki taraf memnun olur. Farklı hileleri denemiş biri olarak, bu hilelerde gördüğüm en büyük eksik, dediğim gibi yazıların üst üste binmesi veya rakibe olan görüş açını kapatması. Bu sorun belki renkli noktalar şeklide belkide daha küçük fontlar kullanılarak çözülebilir diye düşünüyorum.

Onun için zaten şu an burada yorum yapıyorsunuz, kendi fikirlerinizi paylaşmanız da hem tecrübesiz kişilere hem de yetkililere yeni fikirler oluşturur. Hile gittikçe daha güzel olacak emin olun DWORD Team çalışıyor :D

We Love TESLA ⚡️
Kurucu
Ödüller
16
10 HİZMET YILI
onu zaten kapatabiliyorsun menüden ?

ÖLÜM ÖLÜM DEDİĞİN NEDİR Kİ GÜLÜM
Efsane Üye
Ödüller
19
10 HİZMET YILI
Bunları yazarken kendini tek düşünme miyop olan arkadaşlar var mesela ben

Słyszę, słyszę letni powiew.
Kurucu
Ödüller
25
10 HİZMET YILI
1- Normalde fontlar zaten bundan daha küçüktü, birçok kişi uzaktan okunmuyor diye diye başımızın etini yedi. Ondan dolayı fontlar bu şekilde orantılı ayarlandı. Benim gözümü yormuyor, hiçbir şekilde engel olmuyor. Nasıl bir çözünürlükte oynadığınızı bilmiyorum biraz da ona bağlı bir durum. . Sırf yazılar size büyük geliyor diye yazı punktosunu ayarlayacak bir özellik eklememiz gereksiz ve yersiz olur. Şuan ki bana çok iyi geliyor.
2-Renkler ile zaten silahlar,yelekler vs ayrı. Bir silah size göre önemli iken bana önemli gelmeyebilir. O yüzden sizin fikirlerinize göre bazı silahların renklerinin değişme seçeneği eklenmesi de saçma olur. Bu menü ona el vermez çünkü. Eğer tıklanabilir bir menü olsaydı emin olun her şey için renk seçeneği eklerdik.
3- No recoil açıp açmamak sizin elinizde, şuan bizde olan no recoil bana şuana kadar ban atmadı. Başka kullandığınız hileleri ben bilemem. Aim tuşu hakkında haklısınız. Birdahaki updatede eklemeye çalışacağız.

Çelebi
Süper Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Beyler 1 haftadır sürekli abartarak oynuyorum (18,20 kill arası) ama ban yemiyorum no recoil filanda açık sanırım beğeni sayısına filan bakıyorlar her maç her arkadaşım beğendiği için olduğunu düşünüyorum yoksa mümkün değil reportlanmamam
Bende de beğeni çoktu, bende uzun süre sadece esp kullanarak banlanmadan oynadım. Sonlara doğru hileyi abartanlar yüzünden norecoil açtım. Bakltın baya da zevkli oluyor. :D Ama üçüncü veya dördüncü maçta ban yedim. O zamana kadar espden gelmeyen ban norecoilden geldi. Belki şikayetler fazla birikmiş o güne denk gelmiş olabilir ama sistem tarafından en kolay bulunacak açıklar norecoil ve aim hackte. Diğerleride belli bir şikayette banlıyorlar düşünceme göre.yoksa seni oturupta izleyip,aaa bu adam hileliymiş banlıyalım, demiyorlardır. Yapamazlarda o kadar kişiye zaten. :) Dediğim iki noktaya dikkat et derim. Başlarda sanki hiç bir şey olmayacak gibi oluyor ama çar elden gidince anlıyorsun gerçekleri. :)

Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Bence de hileye bir ayar çekilmeli. Yeni gelen özellikler ile iskelet sistemi, 2d box esp'ye göre daha iyi olmuş ama nerede olursa olsun orijinaline kıyasla zor oluyor. En mantıklısı adamın şu anda olduğu gibi adamın üzerine eklemek bu bilgileri ama normalde 600m deki adamları rahatlıkla görebilirken, kartal gözlüyüm maşallah, esp ile adam 30m yakınımda ama bu bilgiler yüzünden adamı görmekte zorlanıyorum. E kapatsam hileyi kullanmaktaki amacım esp, artık font mu ayarlarsınız, bilgileri"there is n player" olan yere mi kaydırırsınız bilmem ama bir şekilde daha verimli hale getirilmesi faydalı olur, görüşü engelliyor.

Onaylı Üye
7 HİZMET YILI
2000 vardı ban yedık kanka

Çelebi
Süper Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
1- Normalde fontlar zaten bundan daha küçüktü, birçok kişi uzaktan okunmuyor diye diye başımızın etini yedi. Ondan dolayı fontlar bu şekilde orantılı ayarlandı. Benim gözümü yormuyor, hiçbir şekilde engel olmuyor. Nasıl bir çözünürlükte oynadığınızı bilmiyorum biraz da ona bağlı bir durum. . Sırf yazılar size büyük geliyor diye yazı punktosunu ayarlayacak bir özellik eklememiz gereksiz ve yersiz olur. Şuan ki bana çok iyi geliyor.
2-Renkler ile zaten silahlar,yelekler vs ayrı. Bir silah size göre önemli iken bana önemli gelmeyebilir. O yüzden sizin fikirlerinize göre bazı silahların renklerinin değişme seçeneği eklenmesi de saçma olur. Bu menü ona el vermez çünkü. Eğer tıklanabilir bir menü olsaydı emin olun her şey için renk seçeneği eklerdik.
3- No recoil açıp açmamak sizin elinizde, şuan bizde olan no recoil bana şuana kadar ban atmadı. Başka kullandığınız hileleri ben bilemem. Aim tuşu hakkında haklısınız. Birdahaki updatede eklemeye çalışacağız.

Öncelikle cevaplar için teşekkürler,
1.Tabi oynadığım çözünürlüğünde etkisi olabilir(1440x900) Lakin uzun uzun yazıların üst üste girmesi sizi rahatsız etmiyor mu? Ya da bir tek bundan ben mi rahatsız oluyorum bilemedim doğrusu. :)Bence bunun gibi çelişkili durumlar için sitede anket açın, misal yazıların kısaltılması veya büyüklüklerinin küçültülmesi yapılmalı mı yapılmamalı mı diye. Ona göre size bir ortak öneri verir.

2.Hocam silahların önemlilik derecesi nasıl olmasın? Gidip bir pompalı silahla veya tabancayla m416, dp, kar98 vs nasıl bir olur? Benim gördüğüm gerek bu silahlar gerek tabanca, gerek arbelet aynı renkliydi. Diğer yandan niye millet dört nala adamların cesetlerine saldırıyor veya herkesin elinde bu silahlar oluyor? :) Mesala,i farklı bir hilede 6x,8x kırmızı renkte diğerlerinden ayrılıyor. Bence çokta kullanışlı olur. Ha dersenizki böyle olunca millet direk bunlara saldırır,hile oldukları net açığa çıkar. Diğer türlüde zaten adını okuyup gidiyorlar.
Benimkisi gözüme takılan bazı etmenlerdi, tabiki millet nasıl ister, siz neyi uygun görürsünüz orası ayrı. :)

ÖLÜM ÖLÜM DEDİĞİN NEDİR Kİ GÜLÜM
Efsane Üye
Ödüller
19
10 HİZMET YILI
Hile fontları böyle kalmalı açıkçası zor bela görüyorum ben :D

Üye
7 HİZMET YILI
kimine göre yazılar büyümeli kimine göre küçülmeli. çözünürlük değerleriyle alakalı bir karmaşa mevcut.
kimseyi %100 memnun edemiyorsun yapacak birşey yok :)
tamamen katılıyorum bence menü türkçe olsa herkes istediği gibi ayarlayabilir, kilitlenme bazen kafayı yiyor herzaman değildi bazen yapıyordu ama son güncellemeden sonra düzeltemedim şu anda kullanamıyorumgeri tepme sıfır oldu ama daha alışamadım bence geri tepsede kilitlenme daha etkiliydi

Üye
7 HİZMET YILI
benim farkettiğim bir eksiklikte menü kısmı biraz daha sağa kaydırılmalı yada farklı yere taşınabilmeli

Çelebi
Süper Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Biraz uzaktan
1.jpg

Kalabalık olduğu için böyle derseniz, biraz daha az nesneyi daha yakından baktığımızda
2.jpg

Farklı bir tablo,yakınındayız ama yazılar neredeyse nesneden büyük. Oyunun atmosferini baltala mıyor mu sizce? 3x scope yazıması gerine 3x yazsa yeterli olmaz mı?Hani uzaktan tamamda yakına girince yazılar küçülmeli bence.
3.jpg

6.jpg

Benzer durum, yakın mesafe ama yazılar karakterleri kapatıyor gibi.
7.jpg

8.jpg

9.jpg

Ekli dosyalar

• 4.jpg
    4.jpg
    24.4 KB · Görüntüleme: 41
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...