Arkadaşlar merhaba ben denemelik makro kullandım zuluda sistem farketti ban attı 7 gün. Sonrasında makroyu sildim pcyi sıfırladım hesap açılınca tekrar 30 gün daha yedim aynı gün sebepsiz. Arkadaşlar sizlere sorum şudur ben ne banı yemiş olabilirim ip banmı yoksa hwıd banımı (not:başka hesaplarla zuluya giriş sağlıyorum ban yediğim pcden )
yardımcı olursanız çok sevinirim çünkü çok emeğim vardı o hesapta
30 gün sonra tekrar dene ancak başka bir bilgisayardan dene mümkünse aynı wifi ye bağlı olmasın eğer açılırsa bu sefer kişisel pc den dene anlarsın zaten neyin ne olduğunu
ekran kartının ya da hard disk in seri numarasına ban atıyorlarmış o pc ıle bıdaha gıremıyorsun senın kı normal surelı bandır oyle olsa bidaha giremezdin
Macro kullanmak çoğu oyunda yasak değildir zuladada değildir diye düşünüyorum ama yinede şöyle söylüyim İP ban yemiş olabilirsin başka bi hesapla girebiliyor musun dene giremiyorsan İP ban yemişsindir sıfırlamayı dene
knka 2 tür ban var.
1.HWİD ban sistemine atıyorlar anca pc değişmen gerekiyor yada ücretli programlarla açıyorsun.
2.Hard diskine yani oyunun kurulu olduğu diske C veya D bunun çözümü basit hard diskin serial numarası değiştiriyorsun açılıyor.(nasıl değiştireceğini bilmiyorsan gogle amca bilir öğretir)