Sizce Hwid ban mı yedim yoksa İp ban mı?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Arkadaşlar merhaba ben denemelik makro kullandım zuluda sistem farketti ban attı 7 gün. Sonrasında makroyu sildim pcyi sıfırladım hesap açılınca tekrar 30 gün daha yedim aynı gün sebepsiz. Arkadaşlar sizlere sorum şudur ben ne banı yemiş olabilirim ip banmı yoksa hwıd banımı (not:başka hesaplarla zuluya giriş sağlıyorum ban yediğim pcden )

yardımcı olursanız çok sevinirim çünkü çok emeğim vardı o hesapta

Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
30 gün sonra tekrar dene ancak başka bir bilgisayardan dene mümkünse aynı wifi ye bağlı olmasın eğer açılırsa bu sefer kişisel pc den dene anlarsın zaten neyin ne olduğunu

Einfach Weiterfliegen
Onaylı Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
IP ban yemiş olabilirsin, aynı şeyi ben de farklı bir oyunda yaşamıştım. Modeme Hard Reset atınca sorun çözülmüştü

Uzman Üye
7 HİZMET YILI
ekran kartının ya da hard disk in seri numarasına ban atıyorlarmış o pc ıle bıdaha gıremıyorsun senın kı normal surelı bandır oyle olsa bidaha giremezdin

Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
Might be a IP ban, a friend of mine had something simulair too, i think he completly resetten his modem, or even replace, im not sure

Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
zuluda benim bildiğim baya bir kişi makro kullanıyor daha da ban yiyeni görmedim.

White is destined to be dirty Black is to blame
Seçkin Üye
Ödüller
7
10 HİZMET YILI
Macro kullanmak çoğu oyunda yasak değildir zuladada değildir diye düşünüyorum ama yinede şöyle söylüyim İP ban yemiş olabilirsin başka bi hesapla girebiliyor musun dene giremiyorsan İP ban yemişsindir sıfırlamayı dene :)

Yaralarım vücudumda değil ruhumda
Süper Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
knka 2 tür ban var.
1.HWİD ban sistemine atıyorlar anca pc değişmen gerekiyor yada ücretli programlarla açıyorsun.
2.Hard diskine yani oyunun kurulu olduğu diske C veya D bunun çözümü basit hard diskin serial numarası değiştiriyorsun açılıyor.(nasıl değiştireceğini bilmiyorsan gogle amca bilir öğretir)

Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
bence ip ban yemişsindir onun çözümü de kolay yt de videoları vardır

Onaylı Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
HWID'niz, her şüpheli hamle yaptığınızda ve bir SC geçmişiniz olduğu için yasaklanacağınızı bildirdiğinizde şirket için işaretlenir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...