Kötü olan yerler değildir kardeşim, insanlardır.
Süper Üye
ben de aynı fikirdeyim sürekli karşındaki kişiyi darlamamak gerekiyor bir yandan da toxic olmaya gerek yok sonuçtaHayatımda 1 kere kız arkadaşa sahip oldum fakat yaşayabileceğim şeylerin %90 gibi bir kısmını tecrübe ettim, sana diyeceğim şudur ki yazmamazlık etme lütfen, sandığın gibi değil, öyle peşinden sürüklemekle olacak iş de değil, bir gün bakmışsın hepten elinden kayıp gitmiş , basit bir mevzu ama ilerlemesi tehlikeli, sen yazmışsın cevap vermemiş devam et, illaki cevap vermemesinin nedenini açıklayacaktır. Sonrası size kalmış artık.
knk kızda biraz ego var anlatabiliyor muyum yine neden yazmadın falan desem g3tü kalkacakHayatımda 1 kere kız arkadaşa sahip oldum fakat yaşayabileceğim şeylerin %90 gibi bir kısmını tecrübe ettim, sana diyeceğim şudur ki yazmamazlık etme lütfen, sandığın gibi değil, öyle peşinden sürüklemekle olacak iş de değil, bir gün bakmışsın hepten elinden kayıp gitmiş , basit bir mevzu ama ilerlemesi tehlikeli, sen yazmışsın cevap vermemiş devam et, illaki cevap vermemesinin nedenini açıklayacaktır. Sonrası size kalmış artık.
Sen bu kızı seviyor musun dostum ???knk kızda biraz ego var anlatabiliyor muyum yine neden yazmadın falan desem g3tü kalkacak
evet knk anlıyorum seni ama yani yaptığı da ayıp değil mi bunun şimdi peşinden falan benimmi koşmam lazım awSen bu kızı seviyor musun dostum ???
tm knk dediğini uyguladım ve mesaj attım ya bunu da s4klemezseSen bu kızı seviyor musun dostum ???
kanka sürekli bu şekilde ilgisiz davranırsa karşına al düzgünce konuş eğer ki istemiyorsa bitir senin gösterdiğin ilgi gibi ilgi göstermiyorsa yürümez sen de mutsuzlaşırsınevet knk anlıyorum seni ama yani yaptığı da ayıp değil mi bunun şimdi peşinden falan benimmi koşmam lazım aw
Benim de başıma geliyordu böyle olaylar fakat hiç bir zaman gurur yapıp yazmamazlık etmiyordum, hem sende olanın tam tersi oluyordu. Hep o yazıyordu ama mutluyduk hatta ben de cevaplarına mesaj yazmazdım da irdelerdi yine .d Bence benim dediğimi yap ama sen bilirsin kral.evet knk anlıyorum seni ama yani yaptığı da ayıp değil mi bunun şimdi peşinden falan benimmi koşmam lazım aw
yapmıyor knk verdiğim ilgiyi veremiyor bazen ani ruh hali değişiyor çözemedim kikanka sürekli bu şekilde ilgisiz davranırsa karşına al düzgünce konuş eğer ki istemiyorsa bitir senin gösterdiğin ilgi gibi ilgi göstermiyorsa yürümez sen de mutsuzlaşırsın
Herkes bu kral kadar kısa ve net olsa kimse birbirini üzmez ya .dHocam kafaya takılacak kadar dert etmeyin bu kadar abartılacak bir şey de yok nice kızlar var uygun değilse sana ayrılırsın olur biter başkası gelir anlatabildim mi
Hocam ben bu tarz duruma yussuzluk diyorum bence bu tarz durumda ilişkinin ucu pek açık olmuyor karar sizin tabi.Arkadaşlar bir kızla yaklaşık 6-7 aydır çıkıyoruz ve aynı yerde çalışıyoruz her şey iyi gidiyor ama bu kız ben yazmadan yazmıyor tabi bazen yazdığı falan oluyor ama dün en son gece ben yazdım iyi geceler diye bir kaç şey daha yazdım ama bugün hiç bir mesajıma bakmamış normalde aynı yerde çalışıyoruz bugün işe gitmemiştim yani bunun amacı ne ilgi çekmek mi çözemedim sizce ne yapmam lazım kızı peşimden sürüklemek istiyorum o kadar deli oldum ki. o yazmadığı için bende hiç yazmadım tabi
En iyisi olur hocam sizin adınıza yavaş yavaş daha da zaman geçtikçe duygular guclenirse daha problem olur sizin adınızason kez kıza yazdım aynısını yaparsa s3ktiri çekiyorum
Heh bak bu sefer yazmazsa sen yoluna bacı yoluna.son kez kıza yazdım aynısını yaparsa s3ktiri çekiyorum
peki ya yine kısa cevaplar verirse örnek yok bişi vs vsEn iyisi olur hocam sizin adınıza yavaş yavaş daha da zaman geçtikçe duygular guclenirse daha problem olur sizin adınıza
kısa cvp verirse peki yani bişi olmadı tarzı vsHeh bak bu sefer yazmazsa sen yoluna bacı yoluna.
Kısa cevaplar verirse böyle konuşmasının sebebini sorun eğer baktınız bahane veya yalan birşey geliyor size ne yapacağınızı söylememe gerek yok sanırım?peki ya yine kısa cevaplar verirse örnek yok bişi vs vs
Post automatically merged:
kısa cvp verirse peki yani bişi olmadı tarzı vs
Arkadaşlar bir kızla yaklaşık 6-7 aydır çıkıyoruz ve aynı yerde çalışıyoruz her şey iyi gidiyor ama bu kız ben yazmadan yazmıyor tabi bazen yazdığı falan oluyor ama dün en son gece ben yazdım iyi geceler diye bir kaç şey daha yazdım ama bugün hiç bir mesajıma bakmamış normalde aynı yerde çalışıyoruz bugün işe gitmemiştim yani bunun amacı ne ilgi çekmek mi çözemedim sizce ne yapmam lazım kızı peşimden sürüklemek istiyorum o kadar deli oldum ki. o yazmadığı için bende hiç yazmadım tabi
kanka valla bir şey diyemem ama bu devirde kızları sürükleme kolay olmuyor ama umursama belki biraz koyar kızaArkadaşlar bir kızla yaklaşık 6-7 aydır çıkıyoruz ve aynı yerde çalışıyoruz her şey iyi gidiyor ama bu kız ben yazmadan yazmıyor tabi bazen yazdığı falan oluyor ama dün en son gece ben yazdım iyi geceler diye bir kaç şey daha yazdım ama bugün hiç bir mesajıma bakmamış normalde aynı yerde çalışıyoruz bugün işe gitmemiştim yani bunun amacı ne ilgi çekmek mi çözemedim sizce ne yapmam lazım kızı peşimden sürüklemek istiyorum o kadar deli oldum ki. o yazmadığı için bende hiç yazmadım tabi
1 dakika bile düşünmeden mesafeyi koyman gereken bir durum bu, asla peşinden gitme yada kendi peşine takmak gibi çabalara girme kendini küçük düşürme. Benim düşüncem bu şekilde gerisi sana kalmış.Arkadaşlar bir kızla yaklaşık 6-7 aydır çıkıyoruz ve aynı yerde çalışıyoruz her şey iyi gidiyor ama bu kız ben yazmadan yazmıyor tabi bazen yazdığı falan oluyor ama dün en son gece ben yazdım iyi geceler diye bir kaç şey daha yazdım ama bugün hiç bir mesajıma bakmamış normalde aynı yerde çalışıyoruz bugün işe gitmemiştim yani bunun amacı ne ilgi çekmek mi çözemedim sizce ne yapmam lazım kızı peşimden sürüklemek istiyorum o kadar deli oldum ki. o yazmadığı için bende hiç yazmadım tabi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?