Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Sizce Iphone marka telefon almak ne kadar mantıklı?
iphone 6 kullanmıstım zamanında günde 3 4 kere sarj etmem gerekiyordu ve rami düşük kalıyordu instagramda vb ortamlarda gezerken telefonum cok ısınıyor ve sarjı cok gidiyodu video izlerken kasıyodu
kanka illaki öyledir ama şuanki iphone işlemcileri gerçekten inanılmaz güçlü neredeyse 8 çekirdekli bir pc işlemcisi hızına ulaşabiliyor. Pil konusuna gelicek olursak hangi telefonu alırsan al bu problemi malesef bir süre sonra yaşıyacaksın
Xiaomi redmi note 8 pro kullanıyorum hocam, bu telefonumdan önce de iphone 7 vardı bende ve tavsiyem sana xiaomi alman işlemci hız fiyat bakımından çok iyi, ben 1400 TL gibi bir ücrete aldım telefonumu şuan artmış fiyatları ama tanıdık vs bulursanız 2000 2500 e alırsınız.
İphone almak bence mantıklı özellikle ikinci el olarak kozmetik olarak temiz ve varsa 5-6 ay garantisi olan bir iphone almak daha mantıklı işlemci ekranı kamerası ses kalitesi olsun iphone dan şaşma derim
iyi temiz 2. el bulursan niye almayasın benim tanıdık almıştı kırasaya kadar iyi idare etmişti ve bir sorun yaşamadı genel anlamda ama tavsiye edeceğim bir telefon olmaz
Sana söyleyeyim reis öğrenciysen alma basit genelde iş adamları vs kullanıyor virüs vs girmesi imkansız tabi sen jailbreak falan kullanmadığın sürece.Ben iphone 8 plus kullanıyorum ve cidden insanı bir yerden sonra bulandırıyor düşün ilk aldığın zaman doğru bir havan oluyor ama ilerde sıkıntı çekiyorsun. Apk indiremiyorsun, sarj çabuk bitiyor, arada dehşet güncellemeler geliyor ve dahası öğrenci isen android senin için dudak uçuklatır
Android demek özgürlük demek. İsmi duyulmuş herhangi bir MODELİ alabilirsin.İphone'a istediğin bir şeyi indiremiyorsun bile. Ekli dosyayı görüntüle 47572
ben xiaomi redmi note 8 den iphone 7 plusa geçiş yaptım. Batarya kesinlikle bitmiyordu, iPhone de bataryayı değiştirdim ama ona rağmen çok iyi değil. Eğer bluetoothu çok kullanıyorsan xiaomi almanı tavsiye etmem bu arada kopma sorunu yaşıyor herkes.
Bütçen az olduğu için iPhone alma çünkü alacağın telefon hiç açılmamış dahi olsa istediğin oyun ve batarya performansını alamazsın maalesef. iphone de ikinci el biraz riskli diyebilirim
aslında gösteriş için alıyolar pili iyi degil ekranı yani tuş olan yerler büyük duruyor onun yerine yeni kasa tellerde ekran genellikle boşluk gibi yani fazladan bişey koymamışlar zarif teller var bunlardan birtanesi xiaomi telleri
iphone almak mantıksız gösteriş telefonu markaya para veriyorsun.Ayrıca kullanışsız android daha iy.Xiaomi parasını hakeden telefon.Xiaomi redmi 7a aldım 900 e sıfır jet gibi bataryası 12 saat film izliyorsun aralıksız