Sizce Iphone marka telefon almak ne kadar mantıklı?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
ıphone 6 var ben de telefon temiz pek bir sıkıntı çıkarmıyor 3 yıl oluyor fakat aldığım ilk günden beri (0 almıştım tabiki) şarjım çok çabuk bitiyor o bakımdan baya kötü ki 2. el hiç tavsiye etmem zaten ıphone alıcaksan 7 ve üstü alman en mantıklısı tabi 0 al

Üye
5 HİZMET YILI
Для меня, как лично моё мнение, самсунг лучше во всем.

Onaylı Üye
Ödüller
5
8 HİZMET YILI
Sadece ismi var hocam bana göre huawei der geçerim p30 pro kullanıyorum kamerası şarjı kıyaslanamaz bile iphonla

Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
iphone 8 den öncesini almak Eylülde yeni modelin geleceğini düşünürsek .ok mantıklı görünmüyor. İkinci el açılmamış bulursanız (vidalarından anlaşılır) mantıklı olabilir. Yeni güncellemelerle pil kullanımını etkili hale getirdiler. O güncellemeler de artık 8 den öncesine uygulanmayacaktır büyük ihtimalle eylülden sonra.

Üye
6 HİZMET YILI
paran varsa bence gayet kaliteli bir telefon markası kendimde xs max kullanıcısıyım

Onaylı Üye
8 HİZMET YILI
alıcaksan x altı almak zaten mantıksız e bütçem de az diyorsun xiaomi yönelmeni tavsiye derim

Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
Bir cihaz alacaksan redmi note 9 pro tercih ederim her oyunda 60 fps veriyor

Onaylı Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
Kardesim kamera için istiyosan gayet güzel ama yinede xioami markalarından alabilirsin

Onaylı Üye
Ödüller
3
7 HİZMET YILI
Bazı arkadaşlar fanboy diyebilir fakat. Uzun vadeli telefon kullanmak istiyorsan iPhone alman senin açından daha avantajlı olacaktır. Android telefon alıp da 2 yıldan fazla kullanan insan görmek çok zor garantisi bitince android biter kaldırıp atıp yenisini almak lazım. Sürekli farklı android telefonlar çıkıyor güncelleme hepsine gelmiyor vs uzun süre android kullandım fakat iOS her zaman daha üstün bence.

Süper Üye
Ödüller
10
Sosyal
8 HİZMET YILI
Kullanımına bakarak karar vermeni öneririm. Telefon konusunda ikinci el piyasasından uzak dur, çünkü güvenebileceğin birisinden almıyorsan garantisi sadece söz oluyor. Androidden IOS'a geçmiş biri olarak söylüyorum ki iPhone hiçbir zaman pişmanlık değildir. Özellikle jailbreaklı olarak kullanıyorsan tadından yenmiyor. Bunun dışında günlük kullanımını 6s-7 gibi modellerle çok rahat karşılarsın.

Üye
5 HİZMET YILI
xiaomi mi max 3 pro alabilirsin ben kullanıyorum ve gayet iyi veya redmi k 30 da olabilir

Onaylı Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
Biliyoruz ki Iphone marka telefonların içi açıldığı zaman eskisi gibi olmuyor aynı kemal sunalın filminde yama yapma olayı gibi birşey oldu mu geri tutmuyor.
Sizce Iphone 2.el mi Sıfır mi almalıyım ama maddi durumum çok iyi değil hemen alacağımdan değil sadece düşünmek açısından yardımcı olursanız sevinirim iyi forumlar.
6. hatta olanlar sizi tatmin etmeli

Seçkin Üye
Ödüller
7
6 HİZMET YILI
6s kullanıyorum çok memnunum hem kamera hem oyun hemde içeriği olarak eğer 6s altı alacaksan şarj durumuna dikakt etmelisin 2. el alacaksan

Uzman Üye
Ödüller
7
6 HİZMET YILI
very fast charge is running out and there are thousands of more events

Onaylı Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
Kişisel tercihler iphone ve android farklı bir telefon iphone her türlü döver 0 veya ikinci el :)

Seçkin Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
Dostum iphone isim konusunda iyi olsa da parçaları etiket fiyatı içinceki parçaların çok daha üstünde önerim xiaomi veya meizu

Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
ikinci el piyasası dışında hiçbir artısı bulunmuyor bana göre

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...