Sizce Iphone marka telefon almak ne kadar mantıklı?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
2
6 HİZMET YILI
i phone temiz almadan önce deneyebileceğin ikinci el olmalı bence

Onaylı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
İphone aynı şeyleri güncelleyip sunuyor ilk defa yapılmış gibi sanki android kısmından mi 10 öneririm.

Üye
8 HİZMET YILI
eğerki daha önceden kullandıysan sıkıntı çekmezsin de alışmak lazım

Üye
5 HİZMET YILI
Biliyoruz ki Iphone marka telefonların içi açıldığı zaman eskisi gibi olmuyor aynı kemal sunalın filminde yama yapma olayı gibi birşey oldu mu geri tutmuyor.
Sizce Iphone 2.el mi Sıfır mi almalıyım ama maddi durumum çok iyi değil hemen alacağımdan değil sadece düşünmek açısından yardımcı olursanız sevinirim iyi forumlar.
İphone 7 plus sıfır alıcaksan al 7 plus altı çöp resmen

Onaylı Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI
iphone 6 4 senedir kullaniyorum kalite iphone da

Üye
6 HİZMET YILI
iPhone urunleri su anda oyle bir durumdalarki yatirim olarak adlandiriliabilir deger kaybi olmadan elinden cok rahat cikarabilirsin tabiki de bir iPhone marka cihaz almak gercekten cok karli cikarir seni
Post automatically merged:

Hatta sunuda soyleyebilirim iPhone marka bir telefon aldigin zaman 1000 tl lik bir telefon almis gibi kendini varsayabilirsin cunku piyasada yasayacagi maks dusus bu dur ben 7plus kullanicisiyim ilk aldigim ucretle su anki ucreti arasinda +1000 tl var su anda satsam 0 tl zarar ile iphone 7plus kullanmis olacagim

Seçkin Üye
Ödüller
1
5 HİZMET YILI
Biliyoruz ki Iphone marka telefonların içi açıldığı zaman eskisi gibi olmuyor aynı kemal sunalın filminde yama yapma olayı gibi birşey oldu mu geri tutmuyor.
Sizce Iphone 2.el mi Sıfır mi almalıyım ama maddi durumum çok iyi değil hemen alacağımdan değil sadece düşünmek açısından yardımcı olursanız sevinirim iyi forumlar.
xiamoi al ıphoneler biraz sıkıntı

Onaylı Üye
Ödüller
1
5 HİZMET YILI
kanka plus modeli haricinde kullananlar pil ömründen çok şikayetçi oluyor kendimde 7plus kullanıyorum ios olması bazı yerlerde aşırı bayıyor ama bu telefonun kaliteli olduğu gerçeğini değiştirmiyor.

Onaylı Üye
Ödüller
1
5 HİZMET YILI
yada ixonomi gibi bir marka var buları alıyorsan al, yapmak için telefonları karşılaştırabilirsin.

Onaylı Üye
6 HİZMET YILI
paran varsa ve marka takıntın varsa alabilirsin ama onun haricinde verildiği paranın hakkını vermeyen marka

Onaylı Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
Platform meselesi eğer sen ios arayüzünü ve stabilliğini seviyorsan ios al yok ben android özgürlüğünü seviyorum ikinci eli para etmesede olur dersen android al seçim senin

Üye
5 HİZMET YILI
İphone fiyat olarak biraz fazla hem oyun felan oynamak istiyorsan android daha iyi mesela ben samsung kullanıyorum 2-3 yıldır gayet iyi bir marka

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...