Sizce Iphone marka telefon almak ne kadar mantıklı?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
5 HİZMET YILI
Biliyoruz ki Iphone marka telefonların içi açıldığı zaman eskisi gibi olmuyor aynı kemal sunalın filminde yama yapma olayı gibi birşey oldu mu geri tutmuyor.
Sizce Iphone 2.el mi Sıfır mi almalıyım ama maddi durumum çok iyi değil hemen alacağımdan değil sadece düşünmek açısından yardımcı olursanız sevinirim iyi forumlar.
şahsi bilgilerini tc nonu abd ye deslim ediyorsun

Onaylı Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
Os iPhones geralmente são ótimos com uma câmera. Mas e outros aspectos são telefones realmente melhores.

Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
bence android telefon almak daha iyi root olsun vs herşey daha geniş yelpazede

Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
bence ticari bir iş yapmıyor isen iphone alman gereksiz paranı boş yere harcama

Üye
5 HİZMET YILI
İphone ileriye dönük çok kötü bir telefon kimi zaman ısınıp kapanıyor kimi zaman soğuktan sarj sıkıntısı hep var zatne tavsiye etmiyorum

Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
Uzun ömürlü , kaliteli ancak bi o kadar pahalı bütçen var ise alabilirsin

Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
It is a good phone, but the market has several others with much higher capacities and a much better price

Onaylı Üye
Ödüller
7
10 HİZMET YILI
Açıkçası son 2 telefonum iPhone daha öncesinde a7 falan kullandım genel olarak kullanım açısından androidlere göre daha basit ve görüntü açısından daha şık duruyor. performansına gelecek olursak telefonda asla kasma tarzı durumlar olmuyor sadece kullanılan bataryalardan dolayı hızlı şarj bitme söz konusu.

Süper Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
aga ben daha once aldım cok memnun kaldımsende al dıgerlerıne gore cok kullanıslu ıphone

Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
Düşük model alın ama apple dan şaşmayın her yönüyle fark yaratıyor emin olabilirsiniz.

Onaylı Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
ios telefonlar android telefonlara göre daha stabil çalışıyorlar ama şarj olayı çok sıkıntı ioslarda zaten yeni modellerin fiyatı uçmuş gitmiş eski modellerde de yanıunda powerbankle şarj cihazıyla gezmeden günü tamamlayamıyorsun o yüzden bence android daha iyi

Onaylı Üye
9 HİZMET YILI
alınır
Post automatically merged:

bence mantıklı fiyat performans

bence mantıklı fiyat performans

fiyat performans ürünü bence mantıklı

Son düzenleme:
Uzman Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
Se 2020 temizinden ikinci el varsa alabilirsin hem telefon yeni hem de çok pahalı değil. Onun dışında 0 alacaksan iphone 7 ve altı almanı tavsiye etmem hatta 7bile alma 7 plus alabilirsin. Çünkü 7de hem 1890 gibi komik bi batarya kapasitesi hem de2gb ram gibi günümüzde seni biraz zorlayacak özellikleri var. İçindeki a10fusion çipe lafım yok ama hala tıkırında ve hızlı çalışıyor.

Seçkin Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
Valla 3 yıldır iphone kullanıyorum hiç sıkıntı çıkarmıyor anroide bulama iphone son derece iyi arayüz performans açısından

Onaylı Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI
İphone markaya vereceğin paraya yazık bence o paraya güzel bir Xiaomi redmi note 8 pro alınabilir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...