Sizce İstanbul'daki toplam nüfus fazla mı?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Banlı Üye
3 HİZMET YILI
Sizce İstanbul'daki nüfus fazla mı?

Moderatörün son düzenlenenleri:
☆☆Her oyun bir gün hileyi tadacaktır☆☆
Griffin Premium
Ödüller
23
8 HİZMET YILI
Bence çok fazla iki yaka milyonlarca insanı kaldıramıyor artık km kareye 10 bin insan düşüyor
Trafiği geçtim sokaklar bile istiklal caddesine dönmüş
Bana göre gezilecek bir şehir ama yaşanacak bir şehir değil neredeyse kucak kucağa yaşanılacak bir metropol oldu

Mondoro Rokoko
Banlı Üye
Ödüller
6
9 HİZMET YILI
Şehir bu kalabalığı taşımıyor. Özellikle turistler yetmiyormuş gibi mülteciler ile çok kötü durumda.

Süper Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
Bence fazla, modern tarıma geçilmesi ve Anadolu'da işçi gücünün azalması, gelen dış göçler İstanbul'u yaşanmaz hale getiriyor resmen. Çevre kirliliği mi dersin artan olaylar mı dersin büyük problemleri yanında getiriyor.

Mondoro Rokoko
Banlı Üye
Ödüller
6
9 HİZMET YILI
İstanbuldan kaçtıp kurtardığıma şükrediyorum artık
Günde 5 saat tem otoyolunda trafik beklemek nedir ya
Trafik magandalarını sayma bile. Motorla defalarca kaza yaptım. Önüme kıran mı dersin farklı birşeymi dersin. İstanbul bu konuda gerçekten çok lanet edilecesi bir yer.

Griffin Premium
Ödüller
23
8 HİZMET YILI
Trafik magandalarını sayma bile. Motorla defalarca kaza yaptım. Önüme kıran mı dersin farklı birşeymi dersin. İstanbul bu konuda gerçekten çok lanet edilecesi bir yer.
Bir tane manyağın yüzünden köprü çıkışında, ani fren yapmasından dolayı motorla arkasından vurup ön camına uçmuştum adam bana birşeyin varmı demedi direk arabaya bakmaya gitti millette arabaya bakıyor biriside çıkıp ambulansı arayalımda gelsin diyeli 30dk geçti

Hadi şöförü geçtim de millette de insalık ölmüş abi

1 günde Trafikte sövmeden gitmeyen bir şöför görmedim

Mondoro Rokoko
Banlı Üye
Ödüller
6
9 HİZMET YILI
Bir tane manyağın yüzünden köprü çıkışında, ani fren yapmasından dolayı motorla arkasından vurup ön camına uçmuştum adam bana birşeyin varmı demedi direk arabaya bakmaya gitti millette arabaya bakıyor biriside çıkıp ambulansı arayalımda gelsin diyeli 30dk geçti

Hadi şöförü geçtim de millette de insalık ölmüş abi

1 günde Trafikte sövmeden gitmeyen bir şöför görmedim
Ben kaza yaptığımda arkamdan gelen motorcular adamı dövdü :D sen garip bir yere düşmüşsün..

𐱅𐰇𐰼𐰚
Süper Moderator
Ödüller
10
3 HİZMET YILI
Sadece İstanbul'da değil birçok İl de durum böyle maalesef...

Griffin Premium
Ödüller
23
8 HİZMET YILI
Ben kaza yaptığımda arkamdan gelen motorcular adamı dövdü :D sen garip bir yere düşmüşsün..
Ortalık paniklemiş millet ile dolunca böyle oluyor suç adamdaydı sinyal vermeden dönüş yaptı hemde ani fren yaptı, polis %80 kusur ona %20 kusur bana verdi takip mesafen yok diye ben itiraz ettim %100 kusur ona verince sigortasi sağolsun herseyi yaptırdık

Yani diyeceğim şu ki sakin ha istanbul trafinginde bulaşık olmayın zaten herkes stresli bir yere gitmrye çalısıyor birisi gelip patlamasin size

Mondoro Rokoko
Banlı Üye
Ödüller
6
9 HİZMET YILI
Ortalık paniklemiş millet ile dolunca böyle oluyor suç adamdaydı sinyal vermeden dönüş yaptı hemde ani fren yaptı, polis %80 kusur ona %20 kusur bana verdi takip mesafen yok diye ben itiraz ettim %100 kusur ona verince sigortasi sağolsun herseyi yaptırdık

Yani diyeceğim şu ki sakin ha istanbul trafinginde bulaşık olmayın zaten herkes stresli bir yere gitmrye çalısıyor birisi gelip patlamasin size
Geçen gün bir kaza yaptık geçen hafta çarşamba günü dm gel hatta discord gel 1-2 saate konuşuruz muhabbetini :D

Süper Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
o toprak büyüklüğüne göre inanılmaz nüfus var yani konyada bile olsa gerçi o kadar insan trafikten geçilmez gerçi ve türkiyenin nüfusu bu gidişle 50 yıla 150 200 milyon rahat olacağı için istanbulu hayal ederken korkuyorum direkt

bir ucaktik dustuk bir gemiydik battik
Efsane Üye
Ödüller
10
6 HİZMET YILI
Suriyeliler olunca fazla

Süper Üye
Ödüller
6
9 HİZMET YILI
istanbul'un gerçek nüfusu 18 değil bence rahat 30 milyonu var yaşamayan bilmez.
ayrıca suriler pakistanlılar vs. sekiz kişi bir evde yaşıyorlar onlarla birlikte hesaplıyorum.

Süper Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
Olması gerektiğinden çok kalabalık trafik özellikle çok yoğun ambulans itfaye gibi araçlar vakaya giderken çok zorlanıyor .
her telden insan var yaşanacak bir şehir değil bence .
Birde istanbul da herşey çok pahalı .

Süper Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
istanbul'un gerçek nüfusu 18 değil bence rahat 30 milyonu var yaşamayan bilmez.
ayrıca suriler pakistanlılar vs. sekiz kişi bir evde yaşıyorlar onlarla birlikte hesaplıyorum.
Kesinlikle +bilmemkaç bir evden 10-15 kişi çıkıyorlar reel 18 se gerçekte bende rahat bi 30 olduğunu düşünüyorum ne otobüse ne minibüse bir kere boş gittiğimi hatırlamıyorum çok sıkıntı bu konularda.

Onaylı Üye
Ödüller
4
4 HİZMET YILI
ankaradan istan bula 4.5 saat istanbul dan büyük çekmece 5 saat sürüyor ben ce çok fazla nufusu var bu kadar nufusa göre yapılmamış yollar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...