Sizce Laptop mu Masaüstümü

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
5 HİZMET YILI
Her zaman kafelerdeyim ama evde çok zaman geçiriyorum

Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
kanka leptop bence herye taşına biliyor bide sistemsel oalrak şöyle iyi birşey alrısan efasne olur masaüsütü ne bili m ya yer israfı

Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
yani çok fazla geziyorsan laptop mantıklı olabilir ama hem az geziyorsan hemde oyun oynayacaksan masaüstü daha mantıklı

Onaylı Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
Eger masaüstü alıcaksan toplama al ama dizüstü oyun bılgıseyarı arıyorsun bütcen fazla ise monster abra a7 alabılırsın faydalı mesaj olduysa ne mutlu bana

Banlı Üye
5 HİZMET YILI
bence laptop sağlam olursa her şeye her yere gider

Üye
7 HİZMET YILI
Kasamın yan tarafı açık (malum sıcak havalar) ve masamın üstünde duruyor. Herhangi bir problem olunca sokuyorum elimi kontrol ediyorum hemen :D Sırf bunun rahatlığı için bile masaüstü

Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
I would go with a gaming laptop so u can use it anywhere at home or cafe, with a desktop it is stuck in place cant move it

Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
I think desktop, you would have to pay half the price and u could get something that is so much better.

Onaylı Üye
Ödüller
6
5 HİZMET YILI
çok gezen biri değilsen tabiki de toplama masaüstü al ama gezerim yanımda bilgisayarda iserim dersen laptop al.

Onaylı Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
ben eskiden laptop kullanıyordum şimdi ise masaüstü kullanıyorum ve masaüstünden daha memnunum.

Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
[QUOTE = "Klondite, post: 3277308, member: 2291149"]
I think desktop, you would have to pay half the price and u could get something that is so much better.
[/ QUOTE]

But if he gets desktop he cant take it anywhere he would be only able to play at home, and he likes cafes so he would definitely get more use out of a laptop.

Onaylı Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI
masa üstü senin işine daha çok işine yarar fazla dışarıda işin yoksa

Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
Masaüstü Her zaman Daha Avantajlı Fakat Senin İçin En İdealini Kendin Daha İyi Bilirsin. Yerin Olmaz - İşin Gereği - Seyahat ediyorsundur sürekli - Laptop Alabilirsin. Ama Evdeysen Yerinde Varsa Masaüstü öneririm.

Üye
5 HİZMET YILI
bence masaütü al bütcen biraz daha uygunsa msi yada monster abra 7 alabilirsim

ÖLÜM ÖLÜM DEDİĞİN NEDİR Kİ GÜLÜM
Efsane Üye
Ödüller
19
10 HİZMET YILI
Laptop iş ödev vs için iyidir fakat oyun açısından pek iyi değildir ama masaüstü olunca kasa istediğini takıp çıkarabiliyorsun oyun oynarım dersen masaüstü evrak iş yaparım diyorsan leptop.

Onaylı Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI
Dostum ne için kullanacağın çok önemli yani eğer performan arıyorsan ve oyun oynayacaksan masaüstünün performansını zevkini diğerinden alamazsın. Fakat laptopun taşınabilir olması outocad gibi çizim programı kullanan insanlar için vazgeçilmez. Evde başladığım çizimi kafede veya iş yerinde bitirebiliyorum, yeri geliyor balkona sigara içmeye çıkarken laptopumla çıkıyorum

Onaylı Üye
Ödüller
1
5 HİZMET YILI
Kanka eğer gideceğin yere taşımak gibi bir olayın yoksa laptop fiyatına daha iyilerini toplarsın benim fikrim masaüstü

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...