Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Eger masaüstü alıcaksan toplama al ama dizüstü oyun bılgıseyarı arıyorsun bütcen fazla ise monster abra a7 alabılırsın faydalı mesaj olduysa ne mutlu bana
Kasamın yan tarafı açık (malum sıcak havalar) ve masamın üstünde duruyor. Herhangi bir problem olunca sokuyorum elimi kontrol ediyorum hemen Sırf bunun rahatlığı için bile masaüstü
[QUOTE = "Klondite, post: 3277308, member: 2291149"]
I think desktop, you would have to pay half the price and u could get something that is so much better.
[/ QUOTE]
But if he gets desktop he cant take it anywhere he would be only able to play at home, and he likes cafes so he would definitely get more use out of a laptop.
Masaüstü Her zaman Daha Avantajlı Fakat Senin İçin En İdealini Kendin Daha İyi Bilirsin. Yerin Olmaz - İşin Gereği - Seyahat ediyorsundur sürekli - Laptop Alabilirsin. Ama Evdeysen Yerinde Varsa Masaüstü öneririm.
Laptop iş ödev vs için iyidir fakat oyun açısından pek iyi değildir ama masaüstü olunca kasa istediğini takıp çıkarabiliyorsun oyun oynarım dersen masaüstü evrak iş yaparım diyorsan leptop.
Dostum ne için kullanacağın çok önemli yani eğer performan arıyorsan ve oyun oynayacaksan masaüstünün performansını zevkini diğerinden alamazsın. Fakat laptopun taşınabilir olması outocad gibi çizim programı kullanan insanlar için vazgeçilmez. Evde başladığım çizimi kafede veya iş yerinde bitirebiliyorum, yeri geliyor balkona sigara içmeye çıkarken laptopumla çıkıyorum