Sizce League Of Legends oyununda loser winner lobi efsanesi gerçek mi?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
Arkadaşlar selam bazı kişiler loser winner lobinin olduğunu söylüyor çok win alınca giriliyormuş win aldığının bi fazlası veya bi eksiği kadar lose aldığın zaman da winner lobiye geçip rahat oyunlar geçiriliyormuş bunu sizinle tartışmak istiyorum sizce bu gerçek midir ben gerçek olduğunu düşünüyorum 2 tane görsel bırakıyorum lose aldığım maçlarda skorum pozitif olsa bile takım yüzünden negatifleşti o kadar kötü takım geliyor ki yani ne kadar mentali patlak ard arda lose almış eleman varsa benim takımımdaydı

Ekli dosyalar

• Screenshot_1.png
    Screenshot_1.png
    89.5 KB · Görüntüleme: 133
  • Screenshot_2.png
    Screenshot_2.png
    105.1 KB · Görüntüleme: 135
Onaylı Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
Konuyla bağımsız bir şey soracağım 1 maçta 24lp mi aldın ? altın 5 im 4-5 kere de üst üste win alsam 12lpden fazla vermiyor ve kaybettiğimde 18lpden aşşağı kesmiyor çok saçma

Onaylı Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
Konuyla bağımsız bir şey soracağım 1 maçta 24lp mi aldın ? altın 5 im 4-5 kere de üst üste win alsam 12lpden fazla vermiyor ve kaybettiğimde 18lpden aşşağı kesmiyor çok saçma
hesap smurf o yüzden fazla lp veriyor
Post automatically merged:

senin hesap elohelle girmiş dostum geçmiş olsun

Süper Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
Eğer solo q oynuyorsan bence bu sonuçlar gayet normal pzzang ve irelking bile gold eloda lose alıyorsa sen düşün geri kalanını adamlar normalde challenger eloda oynuyorlar ama zaman zaman kaybetmek normal eğer üst üste kaybediyorsan cidden sende bir sıkıntı var.Şuan da sezon arasındayız trolleyen de hero deneyende çok fazla geliyor yine normal olmayacak kadar maç kaybetmişsin bence bir tık ya senin şanssızlığın yada cidden zaten çıkabileceğin en üst lige çıkmışsın

Onaylı Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
Eğer solo q oynuyorsan bence bu sonuçlar gayet normal pzzang ve irelking bile gold eloda lose alıyorsa sen düşün geri kalanını adamlar normalde challenger eloda oynuyorlar ama zaman zaman kaybetmek normal eğer üst üste kaybediyorsan cidden sende bir sıkıntı var.Şuan da sezon arasındayız trolleyen de hero deneyende çok fazla geliyor yine normal olmayacak kadar maç kaybetmişsin bence bir tık ya senin şanssızlığın yada cidden zaten çıkabileceğin en üst lige çıkmışsın
kanka geceleri oynuyorum da uyku düzenimden ötürü peakım master zaten 3 günde dia oldum bi 3 günde de tekrar master olurum sorun o değil ne kadar kötü adam varsa bana atıyor ben de trollemeye başlıyorum bi zamandan sonra mentalim patladığı için adc oynuyorum yanıma maokai sup mu dersin (ap) mundo support mu yoksa otofill suplar mı yani ne kadar useless sup varsa yanıma alıyorlar

Süper Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
kanka geceleri oynuyorum da uyku düzenimden ötürü peakım master zaten 3 günde dia oldum bi 3 günde de tekrar master olurum sorun o değil ne kadar kötü adam varsa bana atıyor ben de trollemeye başlıyorum bi zamandan sonra mentalim patladığı için adc oynuyorum yanıma maokai sup mu dersin (ap) mundo support mu yoksa otofill suplar mı yani ne kadar useless sup varsa yanıma alıyorlar
Heh işte aynen bu durumdan bahsetmiştim bende sezon arası olduğu için kimse oyunu takmıyor benim arkadaş bazen ben olmadığımda tr serverine giriyor yeni yeni adc main döndü oda diyor yanıma teemo,zed,yasuo ne kadar alınmayacak sup varsa onu alıyorlar diyor bu arada ona verdiğim hesap dia 2 yani bu elolar da bile geliyor
Post automatically merged:

Belki tavsiye istersin diye söylüyorum eğer bu durumlarla karşılaşma istemiyorsan euw geç ve orada oyna solo q felan pek fark etmiyor gold eloyu geçtiğin anda eğer zaten oyun bilgin varsa 2 3 güne dia 3 felan olursun

Onaylı Üye
Ödüller
5
8 HİZMET YILI
oyunda böyle bişey oldugunu düşünmüyorum şansına kalmış bişey

Seçkin Üye
Ödüller
7
6 HİZMET YILI
bence doğru bu olay bendede oluıyor suan skorlarım iyi ama hep kaybediyorum

Seçkin Üye
Ödüller
11
Sosyal
9 HİZMET YILI
kesinlikle böyle bir şeyin gerçek olduğunu düşünüyorum. Scriptle aynı vakitte aynı şampiyonlarla farklı hesaplarda oynuyorum. ve kesinlikle hesaba göre takımına gelen kişiler özellikle seçiliyor. Bazı hesaplar var ki win almak sanki imkansız. Ne kadar iyi oynarsan oyna takımına gelen aptallar yüzünden lose alıyorsun. Öte yandan oynadığım diğer hesaplarda win almak çocuk oyuncağı oluyor. takımıma gelen kişiler oynamayı bilen, oyuna hakim kişiler oluyor.

Onaylı Üye
Ödüller
3
3 HİZMET YILI
ben üst üste 3 maç kazansam loser team veriyor bence alakası yok

Üye
3 HİZMET YILI
Arkadaşlar selam bazı kişiler loser winner lobinin olduğunu söylüyor çok win alınca giriliyormuş win aldığının bi fazlası veya bi eksiği kadar lose aldığın zaman da winner lobiye geçip rahat oyunlar geçiriliyormuş bunu sizinle tartışmak istiyorum sizce bu gerçek midir ben gerçek olduğunu düşünüyorum 2 tane görsel bırakıyorum lose aldığım maçlarda skorum pozitif olsa bile takım yüzünden negatifleşti o kadar kötü takım geliyor ki yani ne kadar mentali patlak ard arda lose almış eleman varsa benim takımımdaydı
Aleluia alguém postou sobre isso, mano eu sempre achei estranho isso lol, quando venço partidas acaba sendo tudo de uma vez só... quando começo a perder caaaara, acabo perdendo 4 5 seguidas... e sempre é assim, ganho varias seguidas e acabo perdendo varias seguidas tambem.

Uzman Üye
Ödüller
10
10 HİZMET YILI
Doğru olma ihtimali var. 5 el üst üste lose alıp, 10 win aldığımız maçlar vardı.

Süper Üye
Ödüller
7
5 HİZMET YILI
2 ya da daha fazla losestreak yaparsan losersq'ya düşme ihtimalin çok yüksek. düştüğünde aynı şekilde takım arkadaşlarının da son 6-7 oyunları lose olur ve mentalleri patlamıştır. winnerq diye bir şey görmedim ama losersq var.

Üye
3 HİZMET YILI
2 ya da daha fazla losestreak yaparsan losersq'ya düşme ihtimalin çok yüksek. düştüğünde aynı şekilde takım arkadaşlarının da son 6-7 oyunları lose olur ve mentalleri patlamıştır. winnerq diye bir şey görmedim ama losersq var.
bende diyorum neden elo birde böyle oluyor teşşekürler bilgin için

Seçkin Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Dostum, bu aslında oynayış ile alakalı tamamen. Win aldığın maçların çoğuna göz attığında sen dışında ikinci bir carry, hasar çıkaranın olduğunu kolaylıkla görebilirsin. Mantıken karşı takım üçüncü bir carry bulunduruyorsa takımda hâliyle kazanması normaldir.
Lol için artık yetenek, beceri ikinci sınıf duruma giriyor; karakter metası, mid-game'a kadar güçlenme potansiyeli yüksek olan heroları tercih etmek nihai zaferi garantiler; tabii bu gibi etkenlerde en önemli olan şeylerden bi'tanesi sunucudur. Türkiye sunucusundaki oyuncuların mentalitesi, konuşma tarzları berbattır; sinir olmak, tilt olmak aşırı öngörülesi bi'şey. Bu yüzden rank kasmak gibi bir arzun var ise yanına güvendiğin ve oyunu domine edebileceğine inandığın bir pre'ni alman daha hoş olacaktır.

Harici olarak;
Konuyla alakalı olarakta, dediğin şeye mmr denir. MMR'ın ne kadar yükselirse, kazanma ve kaybetme oranın eşleştirilerek daha iyi bir takıma da atanabilirsin, elohell'de olanlarla da eşleşebilirsin. Bu gibi durumlar genelde Gold 1 -2, Plat 3 - 4 gibi elolarda daha sık yaşanır. Çünkü 1.000, 2.000 maç ile hala plat'da olan kişiler bulunmakta. Oyunun algoritması da eşleştirmek zorundadır. Bu yüzden MMR'ı yüksek olan oyuncuları beraber eşleştirme durumu oluyor. Win lobi, lose lobi olayı yoktur o yüzden.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...