- Yasaklandı
Kardeşim kullanabilecegine inanıyorsan linux kullanmanı tercih ederim hayal gücün nekadarsa okadar ileri gidebilirsinBaşlıkta belirttiğim gibi linux için thinkpad laptop alıp kasmadan donmadan takılmak keyifli olabilir diye düşünüyorum sizce de daha mı iyi olur yoksa programlar falan sorun olur mu?
hafiften kodlamayla uğraşıyorum hoşuma gitti her kodu kendin yazıyorsunKardeşim kullanabilecegine inanıyorsan linux kullanmanı tercih ederim hayal gücün nekadarsa okadar ileri gidebilirsiniyi geceler
normal masaüstü var laptop alıp linux kurup kod denemesi yapacam bide nette takılırım diye düşünüyorum mozilla var içinde yaEğer uzun süredir windows kullanıyorsan tavsiye etmem ama alışkınsan denemişsen daha özellikli bir işletim sistemi sonuçta geçebilirsin
Windows'ta instagram çalınamıyor mu? Ya da linux'ta instagrama güncelleme mi geliyor? Yanlış bilgi vermeyin.aynen dostum bir çok konuda yararı var instagram falan çalacaksan baya işine yarar
Linuxta nasıl çalınıyor? Sen galiba linux'ta şey sanıyorsun, instagrama giriyorsun hesabın kullanıcı adını yazıyorsun sana şifre veriyor falan sanıyorsun galibanasıl çalınıyor windowsta ?![]()
Hayatında Linux kullanmamış adamların da Bilgisayar Mühendisi adama laf atması da ayrı komik tabi xdLinuxta nasıl çalınıyor? Sen galiba linux'ta şey sanıyorsun, instagrama giriyorsun hesabın kullanıcı adını yazıyorsun sana şifre veriyor falan sanıyorsun galiba.