Sizce Linux kullanmak daha mı iyi?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Banlı Üye
7 HİZMET YILI
Başlıkta belirttiğim gibi linux için thinkpad laptop alıp kasmadan donmadan takılmak keyifli olabilir diye düşünüyorum sizce de daha mı iyi olur yoksa programlar falan sorun olur mu?

Onaylı Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
Eğer uzun süredir windows kullanıyorsan tavsiye etmem ama alışkınsan denemişsen daha özellikli bir işletim sistemi sonuçta geçebilirsin

Süper Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
Başlıkta belirttiğim gibi linux için thinkpad laptop alıp kasmadan donmadan takılmak keyifli olabilir diye düşünüyorum sizce de daha mı iyi olur yoksa programlar falan sorun olur mu?
Kardeşim kullanabilecegine inanıyorsan linux kullanmanı tercih ederim hayal gücün nekadarsa okadar ileri gidebilirsin :) iyi geceler

• Konuyu başlatan
  • Yasaklandı
Banlı Üye
7 HİZMET YILI
Kardeşim kullanabilecegine inanıyorsan linux kullanmanı tercih ederim hayal gücün nekadarsa okadar ileri gidebilirsin :) iyi geceler
hafiften kodlamayla uğraşıyorum hoşuma gitti her kodu kendin yazıyorsun
Post automatically merged:

Eğer uzun süredir windows kullanıyorsan tavsiye etmem ama alışkınsan denemişsen daha özellikli bir işletim sistemi sonuçta geçebilirsin
normal masaüstü var laptop alıp linux kurup kod denemesi yapacam bide nette takılırım diye düşünüyorum mozilla var içinde ya :D

Look at this I am Rich
Seçkin Üye
Ödüller
6
9 HİZMET YILI
Linux gelişmiş bir işletim sistemidir, genel olarak bilgisayarında virüs istemeyen şirketler kullanır.

aynen dostum bir çok konuda yararı var instagram falan çalacaksan baya işine yarar
Windows'ta instagram çalınamıyor mu? Ya da linux'ta instagrama güncelleme mi geliyor? Yanlış bilgi vermeyin.

Look at this I am Rich
Seçkin Üye
Ödüller
6
9 HİZMET YILI
nasıl çalınıyor windowsta ? :D
Linuxta nasıl çalınıyor? Sen galiba linux'ta şey sanıyorsun, instagrama giriyorsun hesabın kullanıcı adını yazıyorsun sana şifre veriyor falan sanıyorsun galiba :p.
Post automatically merged:

Linuxta nasıl çalınıyor? Sen galiba linux'ta şey sanıyorsun, instagrama giriyorsun hesabın kullanıcı adını yazıyorsun sana şifre veriyor falan sanıyorsun galiba :p.
Hayatında Linux kullanmamış adamların da Bilgisayar Mühendisi adama laf atması da ayrı komik tabi xd

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...