Seçkin Üye
Urgot adamın tüm skilleri seni kovalamak yada kaçmanı önlemek üzere aynı şekilde singed da kendisini kovalaman için tüm skilleri ikisinide bişey yapamıyorsun takımda cc yada çeken şampiyon olmadığı sürece
Nasıl basit? Ne hatası? Çarın 360 derece yasuo w sü var. Hasarı aşırı fazla. Bilen bir samira yı durdurmak imkansız. Çok iğrenç derecede dengesiz bir hero. Her el banlarımsamira basit bi hero neden sinir olasın ki sadece sabırla bekleyeceksin hata yapmasını o hamle yapmadan hamle yapma
samiraya karşı alacağın şampiyon önemli ben support oynuyorum ve brand alıyorum samiraya karşı eğer brand banlıysa lulu alıyorum adamın hamlesine göre hamle yapıyorum o yapmadığı sürece ben ağresif oynuyorum. kaybettiğim lane yok diye bilirimNasıl basit? Ne hatası? Çarın 360 derece yasuo w sü var. Hasarı aşırı fazla. Bilen bir samira yı durdurmak imkansız. Çok iğrenç derecede dengesiz bir hero. Her el banlarım
teemonun karşısına ad karekter almıyacaksın ayrıca teemo o kadar kötü degl en tilt edici zoe bence kasmasa bile tek atıyorrumble teemo kadar kanser edicimi 1 teemo geldı karsıma q q q q korlukden cıkamadım