Üye
bel'veth sebebi ise yeni çıktı skilleri ve ultisi çok op yani sürekli ölüye girip çıkabiliyor ve damage veriyor çok güçlü. riotun çıkardığı çoğu şey bozuk bazılarını düzeltmek yerine buff atıyorlar.League of legend deki şampiyonlar genel olarak dengede tutulmaya çalışılır riot dengeleme ekibi tarafından. Bazen dengeler yerinde olamayabiliyor. 12.11 yamasındaki sizce en bozuk şampiyon nedir, neden. Bence en bozuk şampiyon tam olarak yok. Maçtan maça güçlü olabilir, counterlenebilir, maça göre en iyi itemleri dizip en oynaması gereken biçimde oynadığı için bozuk gibi durabilir veya tüm yeteneklerini kullanıp sizi öldürebilme gücüne sahip bir assasin olabilir örneğin; zed.
Evet yeni gelen şampiyonlar çok bozuk olabiliyor. belveth i counterlemek imkânsız gibi birşey zaten e yeteneğine acil nerf gelmesi lazımbel veth bozuk saldırı hızı falan çok bozuuk
Olabilir iyi oynayan bir aatroxu tutmak imkansıza yakın bişey. ağır yara etki etmiyor bileEn bozuk karakter aatrox böyle bir can çalma olamaz ya
Evet çok vuran bi şampiyon ama bu yamada çok fazla kasmamış bi Gangplank kimseye kolay kolay tek atamaz. 20 3 fln dır dediğiniz adam. Ama yarı canı hepsi vuruyor kasmasına gerek yokGangplank Seviye Kasınca Acayip Vuruyo Can basıyo Fıçıları patlatınca fıçılar tek atıyo
çok güçlü bir hero
Çok fazla 1v5 atabilen bir şampiyon evet. Ve iyi oynayan bir irellia yı tutmak imkânsız.ritonun kızı irelia tabikide
evet belveth e nerf gelmesini bende bekliyorum. sett ve master yi yi counterlemek kolay. garende late de iş yapmıyor r si hariç.bel veth yeni çıktığı için şuan çok güçlü ama ağır bi nerf yiyeceğini düşünüyoru mama genel olarak kırık olarak düşündüğüm karakterler master yi sett ve garen bunlar çok kolay bi yetenek kitine sahip olmalarına rağmen cidden hasarları çok fazla veya çok dayanıklılar bana çok saçma geliyor
benim düşüncem çok da yüksek olmayan elolarda bu karakterler terör estiriyo ve çok sıkıntı çıkarıyo insanlar için bunlara da bi çare bulunmalıevet belveth e nerf gelmesini bende bekliyorum. sett ve master yi yi counterlemek kolay. garende late de iş yapmıyor r si hariç.
bence teemo çok kanser abi vuramı engelliyor var mı böle bişi acayip kanseerLeague of legend deki şampiyonlar genel olarak dengede tutulmaya çalışılır riot dengeleme ekibi tarafından. Bazen dengeler yerinde olamayabiliyor. 12.11 yamasındaki sizce en bozuk şampiyon nedir, neden. Bence en bozuk şampiyon tam olarak yok. Maçtan maça güçlü olabilir, counterlenebilir, maça göre en iyi itemleri dizip en oynaması gereken biçimde oynadığı için bozuk gibi durabilir veya tüm yeteneklerini kullanıp sizi öldürebilme gücüne sahip bir assasin olabilir örneğin; zed.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?